A nyers krumpli az hízlal?
Becsmérlő hozzászólásokra én sem mindig válaszolok kedvesen. De tanulhatnak a kérdezők? Minden lehetőséget megadok hozzá, ez a legtöbb embernek nem adatik meg. Nem mentség, de mintha a bunkó beszólogatásnak itt nem lenne nagy divatja.
Aki tisztelettel ír, annak én is megadom azt :)
60% körüli a fehér kenyérhez képest, nyersen. (GI=60)
Ez még bőven sok, csak éppen kevesebb mint a kenyéré. De mivel nem a vércukorszint emelkedés, hanem a kiválasztott inzulin raktározza a tápanyagokat, ez az inzulinszint pedig magas, ezért fenntartom az előzőben írtakat.
Hülyeség meg enni nyersen a krumplit, mert abban keményítő van és nem tudja a szervezeted fel hasznosítani...
de próbáld ki :D
vegyél 1 mázsa krumplit és edd meg nyersen és majd figyeld hogy csinált e valamit ! :D
(lesz olyan szorulásod a nyers krumplitól h az aranyered ki nyomja a fejét ) :D
ne edd a nyers krumplit inkább egyél müzlit !
abban is van sok szénhidrát !
Meg glutén, lektinek..
Ha ch kell (nem tudom miért, valószínűleg nem vagyunk képben a szénhidrátok-cukorbetegség, rák, inzulin rezisztencia, elhízás, szívbetegségek kapcsolatával) akkor rizs. Az gluténmentes, még a legehetőbb ch forrásunk.
Minden étel hízlal...
Némely jobban, némely kevésbé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!