Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez így nagyon nagy bűn?

Ez így nagyon nagy bűn?

Figyelt kérdés
Reggelire tojáslevest enni?

2012. nov. 21. 23:41
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem bűn, csak kövér maradsz.
2012. nov. 21. 23:53
 2/10 A kérdező kommentje:

1. nem vagyok kövér

2. Csak azért kerdeztem mert maradt és nem akartam hogy meg romoljon.

2012. nov. 21. 23:55
 3/10 anonim válasza:
80%
Miért lenne bűn? Mert nem reggeli kaja?? Ugyan már:) Én volt, hogy pörköltet reggeliztem.:) Azt egyél amit megkívánsz.Persze ha életmódot váltasz és valami szerint táplálkozol akkor lehet, hogy nem fér bele. De ahogy mondtad nem fogyózol akkor miért ne? Mert más a társadalmi norma?!
2012. nov. 22. 01:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Statárium és halálbüntetés ilyenkor a bevett eljárás.
2012. nov. 22. 01:54
 5/10 anonim válasza:
na meg a giotin
2012. nov. 22. 02:44
 6/10 anonim ***** válasza:
"1. nem vagyok kövér" - akkor miért kérdezed,hogy bűn-e ?
2012. nov. 22. 09:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Mennyi okos ember!

Mi a fene bajotok van a tojáslevessel? Ha tk. lisztből van, tök nyugodtan meg lehet enni, fogyókúrában is.

Megkockáztatom, hogy ha fehér lisztből van, akkor is, hiszen 2 evőkanál lisztből kb. 1,5 liter leves lesz, fél liternél többet meg senki nem bír megenni egyszerre.

Tény, hogy nem reggeli kaja, de baromság, hogy "így nem fogsz lefogyni", annál is inkább, mert nem a tojásleves határozza meg a fogyást/hízást, hanem az, hogy nagy általánosságban hogyan étkezik és mennyit mozog az ember. Ezt hányszor kell még elmondani?

2012. nov. 22. 09:59
 8/10 anonim ***** válasza:

A tojás főleg a zsírtartalma miatt (no meg a káros anyagok hiánya miatt) egy kiváló reggeli.

Fehérje, vitamin tartalma is van, továbbra is kiváló reggeli. Ha a leves nincs tele fölösleges liszttel vagy nem is tudom miket lehet egy levesbe tenni, ha nincs elrontva akkor tökéletes reggeli.

2012. nov. 22. 11:57
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem értem mert megkérdeztem az a következtetés hogy kövér vagyok?

Megfordulnál utánam az utcán ;)

Egyébként meg csak egy kis formálást akarok végezni magamon, és ahoz diétázom is.

Köszönöm szépen a hasznos válaszokat!

2012. nov. 22. 15:31
 10/10 anonim ***** válasza:

6-s vagyok, találkozunk meg szeretnék fordulni utánad :)

Azért feltételezték, hogy esetleg súlyosabb vagy mert ők szoktak foglalkozni ennyire a súlyukkal. Szerintem ennyire nem szabad ettől függni.

2012. nov. 22. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!