Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon nagy baj ha fogyasztok...

Nagyon nagy baj ha fogyasztok tejet, meg joghurtot?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom hogy az nem jó... miért nem jó?
2012. nov. 21. 07:57
 1/6 anonim ***** válasza:
57%

A tej az egyik legegészségesebb dolog. Szüksége van rá a szervezetnek. Sok benne a kalcium és a D vitamin is.

Csak van néhány nagy okos, aki szerint ez nem emberi táplálék. Nem kell rájuk hallgatni. Ha minden ilyen tanácsot megfogadnál, akkor nem ehetnél meg semmit.

2012. nov. 21. 08:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Én is így tudtam, csak sokan írjak hogy nem, és elgondolkoztatott.. én nagyon szeretem az ilyen tejtermékeket, nehéz lenne lemondani róla:)
2012. nov. 21. 08:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon régóta a táplálék része és én már szinte az interneten több oldalon írt dolgokat se hiszem el a paleósokra meg végképp nem hallgatok mindig vannak ilyen trendek pár éve pl a tojást nem lehetett megenni a koleszterin miatt most meg mennyire egészséges a kutatóknak mindig ki kell találniuk valami újat hogy úgy tűnjön hogy dolgoznak
2012. nov. 21. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha paleozól, akkor nem szabad fogyasztanod, amúgy meg igen.

Sok mindennel egyet értek a paleo életmódban, lehet ennek is van valóság alapja, gyönyörűen le van vezetve minden, de valahogy a mai napig olyan összeesküvés elméletnek tűnik nekem az egész.

A mű kaja rész nem kamu, azzal tisztában vagyok, hogy mérgeznek minket, annyi sz*r élelmiszernek nem nevezhető hulladékot árulnak, hogy csak na.

2012. nov. 21. 10:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Attól is függ mit nevezzünk tejnek, mert igen lehet, hogy alapból tele volt kalciummal és D-vitaminnal, de pl egy tescos tej ami soha nem látott tehenet, az nem hiszem. (Persze ez szinte mindenről elmodható,de hát ez van.)
2012. nov. 21. 13:10
 6/6 anonim válasza:
szerintem eheted mindkettőt,csak arra figyelj hogy a különböző italokba joghurtokba rengetek cukrot raknak!! a light joghurtnál is a zsír tök jó hogy mondjuk 0,1 %,de a CUKOR tartalom sok szokott lenni.otthon a natúr joghurtba mixelhetsz gyümit.minden okosságot nem kell elhinni,meg száz %-ban igaznak hinni.mindig van amit felkapnak hogy tök jó vagy tök rossz.csak mértékkel
2012. nov. 21. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!