Ez sok étel volt?
Figyelt kérdés
Eleve kevesebbet akartam ma lenni, most meg tök rosszul vagyok tőle.. :$
Ettem reggelire egy kis rizst (néhány kanállal), aztán ettem az ebédhez egy tányérral, + ettem egy csirke combot, egy egészet, aztán most meg megettem egy palacsintát
2012. nov. 11. 16:41
1/4 anonim válasza:
Ez neked sok?Egyel sok zoldseget,hust es gyumolcsoket.Hetente noveld a kcal beviteled 100-200 kcal-aval amig el nem ered az 1200-at.Ne akarj anorexias lenni!Ha van valami kerdesed irj uzenetet hatha tudok segiteni hogy ne legy anorexias.
3/4 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem sok, és nem attól fogsz lefogyni, hogy keveset eszel... mozogni kell, és semmi gond.
4/4 anonim válasza:
Ez összesen kb 600-800 kcal.. koplalás=hízás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!