Ideírom mert nem tudom hova szooondi = Táplálkozás harcművész=. Acél? mert akkor ünnepélyesen halálra röhögöm magam
De, lehet baj a tejjel, gabonával, de az öröklött, nem azért alakul ki, mert eszi valaki.
De mogyoróallergia is van, ergo elvileg azt sem kellene ennie senkinek , nem? :D -.-
Vagyok aki vagyok. Nem olvastam el a véleményeket, dolgom van..
Hogy anno Aczél hitt a dietetikában, testépítő táplálkozásban, csak ugyan annyira korlátozott ismereteknek köszönhető, amikkel most Ti is bírtok.
De sajnos a világ összetettebb. Vannak hormonális hatások, betegségek amiket nem tudtok megmagyarázni a hagyományos energiamérleges elmélettel, ezek felett ne hunyjatok szemet.
Ritkán tudok írni, sokak örömére (ennyi negatív embert..) csak kedden leszek, akkor is rövid ideig. Leírom, milyen kérdésekre nem ad választ a kalóriaszámolgatásotok.
Illetve ha nyitott elmével járnátok, mind sportolók, mind önjelölt dietetikusok (és mind képzett dietetikusok) észrevehetnétek, hogy ch bevitel nélkül, hús-zsír-zöldség táplálkozással jobb lesz a teljesítményetek. Ezt sok sportoló használja már, esetleg módosításokkal, harcművészek is..
Újdonság, hogy nagy kezdőbetűket használok. Nem akarom Aczél mintáját követni.
Kedden.
kérlek ne írj privátban Vagyok Aki Vagyok....
ezentúl így hívlak majd
De a zsírt mire kenjem, ha a kenyérre nem kenhetem?
Mártogassam bele a répát? :D
húsra :(
aza baj hogy én ezt próbáltam és nagyon nem jött be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!