Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Így is lehet fogyni?

Így is lehet fogyni?

Figyelt kérdés

- 8óra : kávé nyírfacukorral,tejszínnel

- 12 óra: 1 szelet rántott hús, joghurtos jégsalátával

- 17 óra: 1 sajtkrémes zsemle paradicsommal

- 19 óra : egy marék diákcsemege és 1 körte

Nem tudom h hogyan könyveljem el magamban ezeket a napokat..Tudom, h ez így nem igazán jó,de ha így eszem, már el van rontva az egész?

2012. szept. 12. 22:37
 1/7 A kérdező kommentje:
Persze a fenti csak egy példa volt, persze nem mindennap ezt eszem .
2012. szept. 12. 22:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kevés.
2012. szept. 12. 23:07
 3/7 poiu ***** válasza:
Soha sincs elrontva egy nap miatt, ez egy folyamat. Szerintem többet kéne enned.
2012. szept. 12. 23:31
 4/7 anonim ***** válasza:

kevés az adag,kevés a fehérje és rossz az időzítés is.

1.nincs reggeli.3-4 tojás vagy vmi?

2.a húshoz itt mehetne rendes ch pl rizs,meg elfér a körte is.

3.ide jó a hús zöldséggel és nem a joghurtos akármiddel.

4.estére gyümölcscukor?túró a jó,vagy hús zöldség.

persze lehet fogyni a te verzióddal is,csak az elsősorban megzuhanás,nem testzsírból történő fogyás,úgy meg értelmetlen.

2012. szept. 13. 01:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Jah,le fogsz fogyni,aztán a háromszorosát hízod majd vissza. Komolyan ekkora barmok lettek az emberek? Ez nem mennyiség,nem egészséges és még csak nem is tápláló.
2012. szept. 13. 07:54
 6/7 A kérdező kommentje:

4.-es : a jégsaláta is zöldség :), 0%joghurttal, szerintem abszolút jó a hús mellé.

Egyébként igen, tudom, h nem teljesen jó, ahogy írtam is ,ezért tettem fel a kérdést, hogy mennyire elcseszett napok ezek, amikor csak így tudok enni.

És nem értem, hogy miért mondjátok, hogy kevés, nem éheztem. Lány vagyok egyébként, kb 5 kg-ot szeretnék fogyni. Tudom h éhezéssel a legkönnyebb elérni ezt, de én egyáltalán nem éhezem..Este is csak azért ettem még valamit, mert tudtam, h 5x kellene enni...

2012. szept. 13. 10:11
 7/7 A kérdező kommentje:

5-ös : miért híznám vissza? Nem mindenkinél van ez így. Amikor teljesen egészségtelenül fogytam 2-3 hónap alatt 10 kg-ot, az azóta sem jött vissza rám.

DE akkor NEM volt célom fogyni, most pedig igen és normális étkezéssel gondoltam megvalósítani :)

2012. szept. 13. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!