Ha ettem 4000 kcalt mennyit hízok?
Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 22:08
11/15 poiu válasza:
Bűnözni emberi dolog, majd leadod. De ez az "abbahagytam a fogyókúrát" nem megnyugtató. Valamitől meghíztál, valamit egyszer s mindenkorra változtatnod kéne - és ez nem kúra kérdése - hogy ne kelljen előlről kezdened, mint a fogyósok 80%-ának...
12/15 anonim válasza:
"most írtam először hogy 7000:D, de igazán ne haragudj, én így tudtam, és még így is kb fél kg."
Akkor elnézést kérek, valaki mindig rosszul adja meg, lehet, hogy te is tőle "tanultad"?
13/15 anonim válasza:
Egy kg zsírszövet kb. 20%- a víz. 1g zsír kcal tartalma 9,3 kcal. Ebből következik, hogy csak 800g zsírral kell számolni, 800*9,3 =7440 kcal.
14/15 anonim válasza:
nem hiszem, csak nemrég kezdtem el nézegetni ezt a kategóriát:)
a 7000kcalt meg talán valami fogyással kapcsolatos oldalon olvastam, de ha beírod a gúgülbe hogy '1kg kcal', többnyire 7000et írnak az oldalakon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!