Ma ettem 4 db fornetti mini-t,2 kiflit,1 banánt és egy sima palacsintát. én úgy kb 1000-kcal-nak nézem. Szerintetek hány kalória?
100 g kifli --> 308 kcal
banán 100g---> 89 kcal
sima palacsinta 100g ---> 192 kcal
a fornettiket nemtudom pontosan :))
mennyit eszel te vaddisznó? :SS
én három éve egésznap csak vizet iszok de azis klóros. ugyhogy kiis hányom. utána valamikor megeszem a hányásomat. Aztis kihányom. erről ennyit
egyél fényt!
20:50
a kérdésemre válaszolj ha meg nem bírsz akkor ne ugass.
Igen, jó lenne ha az végre elterjedne a köztudatban pár metabolikus folyamat... pl. hogy a zsírtól, hiába hogy zsír nem fogsz hízni...
A vacak szénhidráttól viszont igen, mert ebből csinál az emberi szervezet energiát és ha többet adsz neki mint amit kell akkor szépen zsírt szintetizál belőle és rápakolja a hasadra tartaléknak...
Meg amúgy is nem tudom ki a franc találta ki a sok-sok cukrozást, hatalmas businesst csinált belőle.
Én addig ettem ezeket a szarokat amíg beteg nem lettem tőle, manapság ha havi kétszer eszem cukrosat az is sok... egyszerűen sokkal jobban érzem magam nélküle.
Eleinte rossz, és elvonási tüneteket produkálsz.
De utána amikor már jobban vagy, és netán beleeszel egy vacak cukros zabpehelybe érzed hogy mennyire tönkretesz, mint engem múltkor... Egész nap zabálhatnékom volt meg szarul voltam, gondolom megdobta a vércukromat aztán meg zuhant egy óriásit.
Maradok inkább a zabkása tejjel és málnával megoldásnál.
Esnek is le rólam a kilók amik a hormonzavarom miatt jöttek fel, és a hormonzavarom is elmúlóban van, szóval igaz az amit mondanak, az vagy amit megeszel.
Ha rosszat eszel rosszul is leszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!