Honnét tudjam a kalóriaértékét azoknak a termékeknek, amiken nincs feltüntetve?
szalámi = hús, zsír + minden sz.ar, amit beletesznek de nem feltétlen kellene..
a hús és zsír kalória tartalmát nem kellene nézned, mert baromira nem fogsz zsírosodni tőle. egyszer próbáljátok ki.
egyébként meg felhívod a Lidl-t, és el kell tudják mondani..
apropó, táplálkozásról többet kellene tudni, kár hogy nem tanítják iskolákban.. és az ízfokozós limlom sz.arokat tényleg kerülni kéne! sajna ilyeneket csinál az élelmiszeripar, nem én találtam ki.. :(
Hjaj de jó, hogy nem a kérdésre válaszoltatok. Tény, hogy egy sz*r, de arra kéne. :)
Neten vannak kalóriatáblázatok, ott a szalámik jórésze 100g/500kcal, így én kb. annyival számolnék. :)
számolhatsz, ha a számolgatásnak nincs sok értelme.. akkor a kérdés alapul tévhiteken.
ha megkérdezik, hogy Isten férfi vagy nő, te választasz, vagy elmondod, hogy nos.. nincs Isten.
antiszemitizmus? :D
'az meg mi' ?
Keress hozzá hasonló termékeket, amikben ugyanazok, vagy megközelítőleg ugyanazok az alapanyagok, válaszd ki a legmagasabb értékűt (biztos, ami biztos elven) és számolj azzal! Hatalmasat nem tévedhetsz!
A többieknek meg üzenem: ha fogyni akar, akkor a kalóriaszámlálás igenis hatékony módszer, én 1,5 hónap alatt 8 kilót fogytam és fel sem tűnt. Nem zsírosodtam el, nem történt velem semmi! Nyilván a tartósítószerek nem egészséges dolgok, de fogadok, hogy amiről ti azt hiszitek, hogy egészséges és makulátlan, abban is bőven van méreganyag :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!