Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Tudtk valamilyen étvágycsökken...

Tudtk valamilyen étvágycsökkentő teát vagy bármit?

Figyelt kérdés
Ami el veszi az étvágyam és nem korog a hasam. Próbáltam rágózni is már de ehesebb vagyok tőle. Fogyni szeretnék
okt. 9. 13:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%

Egyél tartalmasabb ételeket, fehérjét és a rostokat helyezd a középpontba. Valamint, ha megéhezel, akkor keress valami elfoglaltságot inkább. Egy érdekes könyv, séta, takarítás stb. Persze ez csak a nasira érvényes, a rendes étkezést ne váltsd le takarításra. 😅

Nem hiszem, hogy tea kéne, elég ha vizet iszol. Az is ugyanannyira “tölti ki” a hasad, nincsenek csodaszerek sajnos.

okt. 9. 14:05
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

Hát, reklámoznak így többet is, de nekem nem váltak be.

Viszont a fogyás nem jár éhségérzettel meg korgó gyomorral, ha megfelelő minőségben és mennyiségben érkezel. Inkább ebben a témában kéne egy kis tudást magadra szedni, és akkor menni fog. :)

okt. 9. 14:07
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

Ha lenne ilyen csodaszer, nem lenne ennyi kövér ember. Csak erre kell mindig gondolni, amikor ilyen termékek vásárlására adnánk a fejünket.

Egyél a kalóriakeretednek megfelelően, mozogj sokat, ez csökkenti a stresszt, rendszerre, mértékletességre tanít. Nekem elhiheted, falászavarból gyógyulok.

okt. 9. 14:28
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

Egyél többet. Valszev túl keveset próbálsz enni.

Vagy keves a minőség. Minden étkezésben legyen a szénhidrát es a zsír mellett fehérje és rost

okt. 9. 15:41
 5/11 anonim ***** válasza:
67%

Olvasgass kalória számlálós csoportokban. Sokan felrakják miket esznek egy nap, lehet sok jó ötletet gyűjteni.

Van aki kétszer jól bekajál van aki 5x keveset. Kitapasztalod neked mi a jó, meg elkészíteni se túl macerás, akkor megszűnik ez a mit egyek még...

És igyál sok vizet. Nekem egyébként ez vált be, meg az 5x keveset.

okt. 9. 18:55
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Mennyit eszel és mit? Nem mindegy, hogy rendesen eszel és mellette vagy még éhes vagy pedig eszel napi 300 kalóriát.
okt. 9. 20:13
 7/11 anonim ***** válasza:
51%
Nekem az ukko reflux tea segített.
okt. 10. 20:00
 8/11 anonim ***** válasza:
51%
Itt, ebben az elmaradottságban nincs ilyen.
okt. 10. 20:49
 9/11 Fingkirály ***** válasza:
16%

Ha leány vagy, gyere hozzám feleségül.

Garantáltan elveszem az étvágyadat az öt percenkénti hangos és büdös PFFRFRRRRRRTTTT-jeimmel :)))))

okt. 10. 21:16
 10/11 anonim válasza:
84%
Orbán fényképe a hűtőre
okt. 11. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!