Tudtk valamilyen étvágycsökkentő teát vagy bármit?
Egyél tartalmasabb ételeket, fehérjét és a rostokat helyezd a középpontba. Valamint, ha megéhezel, akkor keress valami elfoglaltságot inkább. Egy érdekes könyv, séta, takarítás stb. Persze ez csak a nasira érvényes, a rendes étkezést ne váltsd le takarításra. 😅
Nem hiszem, hogy tea kéne, elég ha vizet iszol. Az is ugyanannyira “tölti ki” a hasad, nincsenek csodaszerek sajnos.
Hát, reklámoznak így többet is, de nekem nem váltak be.
Viszont a fogyás nem jár éhségérzettel meg korgó gyomorral, ha megfelelő minőségben és mennyiségben érkezel. Inkább ebben a témában kéne egy kis tudást magadra szedni, és akkor menni fog. :)
Ha lenne ilyen csodaszer, nem lenne ennyi kövér ember. Csak erre kell mindig gondolni, amikor ilyen termékek vásárlására adnánk a fejünket.
Egyél a kalóriakeretednek megfelelően, mozogj sokat, ez csökkenti a stresszt, rendszerre, mértékletességre tanít. Nekem elhiheted, falászavarból gyógyulok.
Egyél többet. Valszev túl keveset próbálsz enni.
Vagy keves a minőség. Minden étkezésben legyen a szénhidrát es a zsír mellett fehérje és rost
Olvasgass kalória számlálós csoportokban. Sokan felrakják miket esznek egy nap, lehet sok jó ötletet gyűjteni.
Van aki kétszer jól bekajál van aki 5x keveset. Kitapasztalod neked mi a jó, meg elkészíteni se túl macerás, akkor megszűnik ez a mit egyek még...
És igyál sok vizet. Nekem egyébként ez vált be, meg az 5x keveset.
Ha leány vagy, gyere hozzám feleségül.
Garantáltan elveszem az étvágyadat az öt percenkénti hangos és büdös PFFRFRRRRRRTTTT-jeimmel :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!