Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Étvágycsökkentő/"fogyasztószer...

Étvágycsökkentő/"fogyasztószer" tippek? (nyugi előbb olvasd el)

Figyelt kérdés

Szóval fogyózok, kalóriát számolok 1200 kcal/nap és eddig már kb 10kg-ot fogytam (még akarok 25-30kgot). De arra gondoltam lehet van tényleg olyan "szer" ami segít. Étvágycsökkentő esetleg vagy valami segítség. Ha kicsit többet fogyok tőle az is jó lenne. Valami megbízható gyógyszertárban kapható tabit ismertek? Netről semmiképpen nem fogok rendelni semmi cuccot. Mindenki mondja hogy semmit nem ér de azért mégis találok olyan hozzászólót ilyenek alatt aki azt mondja hogy ér valamit csak nem ajánlott. Ja és azt is tudom hogy sport igen az megvan most légyszi maradjunk a témánál :D nem csodát várok csak talán segítene. Szóval ha van tippetek köszi.

17/L

2018. ápr. 5. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen "szer".

Üdv.

2018. ápr. 5. 10:45
 2/9 anonim ***** válasza:
26%

Ilyen szer nincs, ami nem lenne veszélyes az egészségedre nézve.

Eleve még az 1200 kcal-os étrend is nagyon kevés, ennyi gyakorlatilag koplalás, és ezzek is ártasz magadnak, ennél kevesebb már életveszélyes!

Emellett nem az a lényeg, hogy ne legyen étvágyad, hanem hoyg amit eszel, azzal jól lakj és megfelelö mennyiséget vigyél be mindenféle tápanyagból.

Nem írtad, milyen magas és milyen súlyú vagy, de igen valószínütlen, hogy 35-40 kg túlsúly - mert szerinted ennyivel indultál -, nem tünt volna fel orvosnak és nem kaptál volna szakemberektöl segítséget, ezért sokkal valószínübb, hogy már most is az átlagos/vékony kategóriába tartozol és testképzavarod van.

2018. ápr. 5. 10:49
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

Nekem 20 kilom volt, amit le kellett adnom, az elejen meg en is hittem abban, hogy van ilyen szer.

Probaltam zabkorpa tablettat, nem segitett.

Probaltam zold teat, semmi hatasa nem volt.

Probaltam L-karnitint, sport nelkul nem volt ertelme.

Elvileg van olyan szer, ami a megevett zsirt magaba szivja, mielott a szervezet tudna, de oszinten sosem probaltam, mert amugy nem eszem sok zsirt, nem lattam ertelmet, hogy napi 20 g zsirtol tablettaval szabaduljak meg :)

Az a baj, hogy keveset eszel, azert erzed ehesnek magad. Az a legjobb fogyasztoszer, ha rost- es feherjedus eteleket eszel, azok sokaig eltelitenek. Ja, es az idoszakos bojtoles. En napi 18 orat bojtolok es 6 oran keresztul eszem. Sokat segitett. De ez nem szer, ez ingyen van, ezert nem latod, hogy reklamoznak. Olvass utana, es fontold meg.

2018. ápr. 5. 10:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én "csodaszerem" a szénsavas víz és a nullkalóriás vizek. Mindig van nálam egy palackkal, a szénsav eltelít az ízesített víz íze meg segít átlendülni a holtpontokon. Ezen kívül kb 20 féle különleges ízű tea van itthon, amíg egy csészével elkészítek, az is lefoglal,jó az illata, stb.
2018. ápr. 5. 10:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenki mondja hogy semmit nem ér de azért mégis találok olyan hozzászólót ilyenek alatt aki azt mondja hogy ér valamit csak nem ajánlott."

Attól még, hogy elvétve pár ember azt mondja, van ilyen szer ami hatásos, nem jelenti azt, hogy valóban létezik is. Valaki azt mondja, hogy koplalással érdemes fogyni. Hiába mondja azt, attól még semmi értelme és nem lesz egészséges. Nincs ilyen szer. Nem is értem, minek akarsz ilyet szedni, amikor enélkül is fogytál. Tartsd az eddigi életmódod és tovább fogsz fogyni. Ne legyél türelmetlen.

2018. ápr. 5. 11:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Nézd, van ilyen, persze. Amikor cigin és light energiaitalon éltem, fogytam hipergyorsan. És nem voltam éhes. Csak épp a végére egy bevásárlószatyrot nem bírtam felemelni. Nem az a nagy dolig, ha az ember koplal és egyszercsak nem éhes, számomra az sokkal nehezebb, ha ízletes, normális kajával képes vagyok fogyni és nem háromszor annyit enni, mint kellene. Amúgy nekem a keto diéta segített az elején, semmi cukor, nagyon minimális szénhidrát: az éhség 3-4 napon belül gyakorlatilag megszűnik.
2018. ápr. 5. 13:55
 7/9 A kérdező kommentje:
értem köszi :D
2018. ápr. 5. 22:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Jókat írtak, persze ne feledd, hogy nincs egyetemes könnyű fogyást hozó tipp. Az időszakos böjt (sok éve csinálom) nekem hat, de csak napi egy étkezésnél, a ketó csak hónapok után, amikor a zsíradaptáció megszüntette kínzó éhségemet, ami kicsike kalóriadeficitnél is elkapott...

De neked megvan a módszered, ne türelmetlenkedj. Inkább lassíts, 1200 kcal túl kevés jelentős felesleg és mozgás mellett.

2018. ápr. 6. 00:20
 9/9 A kérdező kommentje:
hát elég jelentős a feleslegem 175 cm 96 kg vagyok de az 1200 kalóriával már jól érzem magam ha nagyon nem megy néha 1300-at eszek.
2018. ápr. 6. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!