Nem tudom mit csináljak?
Nagyjából 2 éve voltam 50-52kg a 164cm magassagomhoz, akkor sem voltam vele elégedett, de jobb volt mint a jelenlegi állapot. Másfél éve elkezdtem edzeni, és mivel többet mozogtam többet is ettem, próbáltam edzeshez való minőségben enni, hogy legyen eredménye, viszont mostmár 60kg vagyok lassan 1 éve tartom. Régen (7 éve kb, ami tartott 2-3 évvel ezelőttig) "anorexiás" voltam, legalábbis a körülöttem levok ezt mondták, időben próbáltam hashajtoval fogyni, de nem fogytam, mivel úgy gondoltam akkor többet is ehetek. Amikor az evéssel való gondok már huzamosabb ideje mentek, akkor pedig pajzsmirigy alulmukodest állapítottak meg. (Ennek kb 5 éve)
Lényeg a lényeg, hogy újra le szeretnék fogyni, mert nagyon nem vagyok elégedett, de jelenleg 1200-1300 kalóriával sem fogyok, az pedig nem opció hogy mondjuk egy ideig egyek 2000 kalóriát, és vegyek vissza hátha megindul...
Köszönöm ha elolvastad :)
20/N
Átérzem amit mondasz. Én 176 cm vqgyok és 68 kg. Sportoló, úgyh a súlyom egy része izom, de nem érzem magam így komfortosan. Fogyni akarok, viszont a augusztusban pl heti 12 edzesem mellett nem fér el plusz egyéni is, tanév közben pedig a tanulas, a mindennapi edzés és mérkőzések miatt jó ha van egy pihenőnapom.
Mindneki szerint sovány vagyok, de én ezt nem így látom, úgyh megértem amit mondasz, de sajnos segíteni én se nagyon fogok tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!