Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit csináljak,ha nem elég...

Mit csináljak,ha nem elég 1500kalória?

Figyelt kérdés

19éves,nő vagyok,154cm.

Kalóriát számolok,ez mellett el akarok kezdeni majd futni is,hogy lemenjen a hasam,és a felső testemről is a felesleg(arra hízom)

Sajnos még mindíg éhes vagyok,pedig már bevittem ma a napi 1500kalóriát.

2024. júl. 14. 23:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ja, bocsi, a 7-esre reagáltam, ő indult 90-ről. Kérdező 1500-a rendben van, ezt nem is vontam kétségbe, bár nem tudjuk hány kg.
2024. júl. 15. 08:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyél többet, sportolj és akkor lehet több a kalóriabevitel. Bár ebben az időben nem minden sport ideális.
2024. júl. 15. 09:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha mozogsz lehet több, mint 1500. Az összetételre kell valóban figyelni, de az nagyon ember függő. Neked kell kitapasztalni mi az amit bírsz tartani hosszabb távon és egészséges is. Valaki írta itt hogy étkezésekre lebontva mit kellene tartalmaznia kb, ami nem rossz ötlet, de lehet pl neked jobban működne, ha pl marad a reggeli gyümölcsös zabkása (ha pl azt szoktad meg) és az ebéd lenne magas fehérje és kevés ch. Vagy a tízórai lenne fehérje dús.. az 5 étkezés a kulcs szerintem hogy ne legyél éhes. Az se mindegy az időben hogy alakul. Ha 6kor vacsorázol pl ne lepődj meg ha éjfélkor még éhes vagy.
2024. júl. 15. 09:41
 14/17 anonim ***** válasza:
36%
9-es, 1200 kalória egy NÉGYÉVES gyerek szükséglete, nem egy felnőtt nőé!
2024. júl. 15. 11:32
 15/17 anonim ***** válasza:
44%
Pedig ha heti 1 kiló mínuszt akarok, akkor az 1200 nekem. Mozogni eljárni az 50 fokban nem nagyon megy a hiperaktív 5 éves és a letehetetlen 4 hónapos mellett. Nekem sem élmény. Mire lenne lehetőségem megmozdulni, mert mondjuk alszanak, addigra én is szanaszét vagyok.
2024. júl. 15. 15:12
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Hát akkor célozd meg inkább a heti fél kilót. Kánikula meg csak most van....
2024. júl. 15. 18:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem, a heti fél kiló már nem opció, mert így már beállt a rendszer és végre nem érzem úgy, hogy éhezem. Ahogy írtam is, az első pár hét a szar.
2024. júl. 15. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!