Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit csináljak,ha nem elég...

Mit csináljak,ha nem elég 1500kalória?

Figyelt kérdés

19éves,nő vagyok,154cm.

Kalóriát számolok,ez mellett el akarok kezdeni majd futni is,hogy lemenjen a hasam,és a felső testemről is a felesleg(arra hízom)

Sajnos még mindíg éhes vagyok,pedig már bevittem ma a napi 1500kalóriát.

júl. 14. 23:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%

Valószínűleg nem elég táplálóan állítod össze az 1500 kalóriát.

Van benne minimum 1.5 gr/kg fehérje?

Megvan minden étkezéshez 10 d3ka zoldseg vagy gyumolcs?

Megvan a napo fel kilo zoldseg es 20 deka gyumolcs?

Minden etkezesben van lassan felszivodo szenhidratforras mint pl tk kenyer, köles?

Nem lehet hogy édes a reggelid és azért vagy egész nap éhes?

Minden étkezésben van feherjeforrás? (Ugye nem sima gyumolcsos zabot reggelizel?)

Ekkora magassághoz az 1500 ideális fogyáshoz. Az rendben van.

Nem lehet hogy tul sok zsirt es tul keves szenhudratot eszel? Vagy forditva?

Iszol min 2.5 liter vizet naponta?

júl. 14. 23:42
 2/17 A kérdező kommentje:

Velem az a baj,hogy sajnos nem tudok ennyyire oda figyelni az etkezeseimre:((

Vizbol sajnos masfelet,ha megbirok inni...reggelire tenyleg mindig edessel inditok.Az a baj,hogy elkoltoztunk,es meg nagyon nincs semmink(sajat haz) nem is nagyon tudunk fozni.Egy sutonk van,es ennyi.Zoldsegbol sem tudok nagyon sokat enni,max egy egesz uborkanak a felet...nem szeretem a zoldseget.De amin tudok,valtoztatok.

júl. 14. 23:49
 3/17 anonim ***** válasza:
72%
Akkoreg is válaszoltad a kérdésed
júl. 15. 02:31
 4/17 anonim ***** válasza:
54%

Az összetételt kell megváltoztatni, több oylan élelmiszer kell, ami rostos, telít, de kevés kalóriás.

Olyan nincs, hogy valaki csak fél uborkát tud megenni egyszerre - ha belédfér egy nagy szelet hús, akkor zöldségekböl is több lehet. De nagyon nem mindegy, milyen formában fogyasztod, nem csak nyersen, önmagában lehetséges.

A folyadékbevitelt meg lassan kell emelni, amíg megszokod a többet, nem egy üveggel egyszerre, hanem sokszor 1-1 pohárral.

júl. 15. 07:12
 5/17 anonim ***** válasza:
28%
Mindkét problémádra megoldás, ha amikor éhes leszel, megiszon egy pohár vizet
júl. 15. 07:46
 6/17 anonim ***** válasza:
59%

Egyrészt táplálóbb étrend (rostban gazdag ételek, teljes kiőrlésű cuccok, magas fehérjebevitel), másrészt sport. Minél többet sportolsz, annál több kcal-t égetsz, tehát annál többet ehetsz. Mást nem nagyon tudsz tenni. Ehhez nem igazán kell semmi amúgy. Mondjuk ha már reggelre nem édes péksütit eszel, hanem tk kenyeret, mondjuk sonkával, paradicsommal, máris sokkal jobban jártál, mert valószínűleg kevesebb kcal lesz és később leszel újra éhes. És ez nem igényel semmi eszközt.

De sütőben tudsz sütni pl csirkemell filét, a mellé is vágsz zöldséget, meg egy kis bulgurt csak meg tudsz főzni vhogy. De ha nem, akkor ehetsz ahhoz is tk kenyeret. Tarthatsz a hűtőben cottage cheese-t, könnyű uzsonnának marha jó, egy kis zöldséggel szintén. Salátákat is biztosan tudsz készíteni, csak össze kell aprítani a zöldségeket, bele egy kis kisütött csirkemell és/vagy felkovckázott mozzarella, tofu, rá egy kis balzsamecet. Isteni finom. Millió lehetőség van, amik nem igazán eszközigényesek. Csak tudatosabban kell vásárolni, nem szarokat, ennyi a titok.

A sporttal még nem kell várni, kezd el mondjuk ma. Lehet hogy futni kezdőként túl meleg van, de tornázhatsz is otthon.

júl. 15. 07:54
 7/17 anonim ***** válasza:
51%
Mióta csinálod? Nekem az eleje volt nagyon rossz, amikor sírtam a tányér felett, hogy ez tényleg ennyi, pedig zöldség volt a tányér fele.. Én 1200 kalórián vagyok 160 centihez és elmúlt az állandó éhségérzet pár hét után. Pedig 9-essel kezdődött a súlyom, most meg már lassan ott tartok, hogy 7-essel. Messze még a cél. Hamarosan úgy leszel, hogy az 1500 is alig megy le, ha jól csinálod.
júl. 15. 07:55
 8/17 anonim ***** válasza:
55%

7, 1200-al én is sírtam volna, az nagyon kevés, pláne 90 kg felett, jesszus... Amúgy gratulálok a fogyáshoz, de én ezt tuti nem bírnám....

Én napi 2000-el fogytam 60-ról 52-re, és nem volt megerőltető ezt megenni. :D Mondjuk én rengeteg sportolok.

júl. 15. 08:00
 9/17 anonim ***** válasza:
49%
8-as: a kérdezö igen alacsony, ezért kisebb a kalóriaszükséglete!
júl. 15. 08:01
 10/17 anonim ***** válasza:
38%
Hát de hiába alacsony ha 90 kilóról indult..
júl. 15. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!