Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Csak 2 kilot fogytam 6 hét...

Csak 2 kilot fogytam 6 hét alatt. (?)

Figyelt kérdés
6 hete fogyokúrázom, 83 kg-ról indultam. Most 6 hét elteltével 81 kg vagyok. Nagyon csalódott vagyok, mert 1400 kalóriát eszek és én nagyobb fogyásra szamítottam. Tükörben semmi változást nem látok. 162 cm vagyok. Mindig is tudtam hogy rossz a genetikám, de hogy ennyire... nem mondom hogy éhezek, mert szerencsére ebben a nagy melegben nincs olyan nagy étvágyam mint mondjuk tavasszal, de értitek akkor is... más ennyi idő alatt simán lefogy 6 kilót.
júl. 9. 21:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%

Ez teljesen jó ütem. Így tovább. Ne légy türelmetlen.

Az a mád aki gyorsabban fogy, lehet nem 80 hanem 160 kilorol induk

júl. 9. 21:45
 2/11 anonim ***** válasza:
11%
Rohadt kevés az az 1400. Bmr alatt vagy. Sportolni kéne
júl. 9. 21:46
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
heti fél kiló fogyás a normális. a tied is jó
júl. 9. 22:14
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Kivizsgálás mit mutatott? Mert gondolom orvosi előszűrésen is voltál, mielőtt életmódot kezdtél váltani...
júl. 9. 23:42
 5/11 anonim ***** válasza:
66%

Miert lett volna?

júl. 10. 00:02
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Azért, hogy a betegségek lehetőségét, amik miatt belassulhat a fogyás, kiszűrjék. És akkor nem kellene itt idegeneknek tudnia, mitől lassú a fogyása.
júl. 10. 07:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az indulás a legnehezebb. Ha beindult, akkor majd megy szépen le, csak ilyenkor nem szabad feladni.
júl. 10. 09:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem is lassan indult be, de aztán hoztam a heti fél kilót ami a cél volt. Jó lesz ez, csináld így tovább. Sőt, szerintem nyugodtan ehetsz 1600-at, az 1400 a te súlyoddal nagyon kevésnek tűnik.
júl. 10. 09:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez is eredmény, de szerintem sem olyan sok ez 6 hét alatt. Vagy vársz, hogy beinduljon, vagy tényleg kivizsgáltatod, nincs-e gond a pajzsmirigyeddel.
júl. 10. 10:00
 10/11 anonim ***** válasza:
82%
Semmi gond nincs, jól haladsz, gratulálok!
júl. 10. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!