Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyit kéne fogynom?

Mennyit kéne fogynom?

Figyelt kérdés
165 cm vagyok és kb 59 kg. 57.8 és 60 között ingadozik. Tudom ezt így elvileg nem lehet megmondani de mégis mi lenne az amivel ti jól éreztétek magatokat ennyi magas1saghoz?
júl. 8. 22:23
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
Én is 165 cm vagyok, 52 kilósan érzem jól magam a bőrömben. De rajtam elég kevés az izom, ha valaki izmosabb, jóval nagyobb súly is jó lehet neki ehhez a magassághoz.
júl. 8. 22:25
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Semennyit nem kéne fogynod.
júl. 8. 22:34
 3/9 A kérdező kommentje:

Most lemertem az arányokat h könnyebb legyen válaszolni,

Kar 28

Comb 53

Csípő 90

Derék 70

Mell 90

júl. 8. 22:42
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Fotó?
júl. 8. 22:59
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
Semennyit. Tökéletes a tested
júl. 9. 13:30
 6/9 anonim ***** válasza:
22%

5

Ez nem feltétlenül van így. Én amikor 58 kg voltam a 165 centimhez, voltam egy ilyen átfogó orrvosi vizsgálaton ahol volt testösszetétel analízis is. És ott bizony azt hozták ki, hogy túlsúlyos vagyok... Rendesen ez szeretpelt a papíron. Mert hogy nagyon kevés volt rajtam az izom és sok a zsír. 6 kg zsírt kellett leadnom, és 4 kg izmot kéne felszednem, de azzal sajnos nem állok jól. Szóval most 52 kiló vagyok, 56 lenne az ideális súlyom, viszont izom felszedésével, nem zsírral.

júl. 9. 14:01
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Utolsó, hol vagy hogyan lehet ilyen vizsgálatot csinálni? Én edzek de azért nem olyan "profi szinten" és a testem nem tökéletes, de valóban szeretném hogy az legyen 🫢 én viszont nem nagyon tudom belőni hogy mennyit kéne fogyni/változni, mert van barátnőm aki 163 cm 52 kiló és iszonyú sovány, van aki 163 cm 57-58 kg és jól néz ki...és ja, igazából max elkezdek nagyon odafigyelni és többet edzeni és majd látom hogyan alakul a dolog

júl. 9. 14:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Illetve igen az is a bajom hogy a lábamat vekonynak latom viszont csípőből felfele vannak gondok
júl. 9. 14:52
 9/9 anonim ***** válasza:
50%

Nagyon sok helyen csinálnak ilyet, pár ezer forint, nem sok. Úgy keress rá hogy inbody mérés.

A lényeg nem a súly, hanem a megfelelő testzsír százalék, abból sokkal egyértelműbb hogy kell e valakinek fogynia és mennyit.

júl. 9. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!