Mennyit kéne fogynom?
Most lemertem az arányokat h könnyebb legyen válaszolni,
Kar 28
Comb 53
Csípő 90
Derék 70
Mell 90
5
Ez nem feltétlenül van így. Én amikor 58 kg voltam a 165 centimhez, voltam egy ilyen átfogó orrvosi vizsgálaton ahol volt testösszetétel analízis is. És ott bizony azt hozták ki, hogy túlsúlyos vagyok... Rendesen ez szeretpelt a papíron. Mert hogy nagyon kevés volt rajtam az izom és sok a zsír. 6 kg zsírt kellett leadnom, és 4 kg izmot kéne felszednem, de azzal sajnos nem állok jól. Szóval most 52 kiló vagyok, 56 lenne az ideális súlyom, viszont izom felszedésével, nem zsírral.
Köszi az eddigi válaszokat!
Utolsó, hol vagy hogyan lehet ilyen vizsgálatot csinálni? Én edzek de azért nem olyan "profi szinten" és a testem nem tökéletes, de valóban szeretném hogy az legyen 🫢 én viszont nem nagyon tudom belőni hogy mennyit kéne fogyni/változni, mert van barátnőm aki 163 cm 52 kiló és iszonyú sovány, van aki 163 cm 57-58 kg és jól néz ki...és ja, igazából max elkezdek nagyon odafigyelni és többet edzeni és majd látom hogyan alakul a dolog
Nagyon sok helyen csinálnak ilyet, pár ezer forint, nem sok. Úgy keress rá hogy inbody mérés.
A lényeg nem a súly, hanem a megfelelő testzsír százalék, abból sokkal egyértelműbb hogy kell e valakinek fogynia és mennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!