Mennyire pontos a yazio?
Figyelt kérdés
Vacsora után maradt még 348 kalóriám, ch-m is rendben van. Két db merci csokit 140 kalóriának ír. Megehetem bűntudat nélkül?júl. 4. 18:53
2/6 anonim válasza:
Ne azt nézd, hogy mit ír a Yazio, hanem a Merci csoki dobozán nézd meg a kalóriát.
3/6 A kérdező kommentje:
Számolgattam, több helyen is megnéztem és rendben van a 70kcal/db. Nekem az a hihetetlen, h fiéta alatt belefér, pedig nem most kezdtem a diétát, -31kgnál tartok, de még mindig alig akarom elhinni, h viszonylag könnyen megy!
júl. 4. 19:14
4/6 anonim válasza:
Diétázni és életmódot váltani sokkal könnyebb, mint ahogy azt a női magazinok előadják, úgyhogy ne lepődj meg.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, erre rá is jöttem. Nagyon sokat eszek, de nem azt, amit a diétám kezdetéig, pedig nagyon finomakat eszek. Benyomtam a két merci csokit, beírtam. Nagyon jól esett. Egy kis jutalom nap végére.
júl. 4. 19:40
6/6 anonim válasza:
Na ezért is az egyik legjobb módszer a fogyáshoz a kcal számolás. :) Ha most nem számoltál volna és nem tudtad volna pontosan hogy belefér, akkor vagy nem ettél volna csokit, vagy megetted volna, de lelkiismeretfurdallásod lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!