Elkészítettem a kalórikalkulátor segítségével, hogy mennyi kaloriára van szükségem,de nem értem. Írja , hogy BMR 1340, testtömeg megőrzéséhez 2077 kalória kell. Akkor most mi az eredmény , az 1340, vagy a 2077 ?
Figyelt kérdés
máj. 19. 19:04
1/11 anonim válasza:
A bmr az alapanyagcseréd, tehát amit akkor is elhasználsz ha egész nap csak fekszel az ágyban. A súlytartó kalóriában már benne van az átlagos napi testmozgásod is. Max 500 Kcal deficitet érdemes tartani, de igazából az is már elég nehéz. Szerintem 1600 alá ne menj.
2/11 A kérdező kommentje:
Oké. Köszönöm a választ. Ma egész nap csak feküdtem. Akkor ma már sajnos pluszba kerültem. Az 1340 kalóriánál sajnos bőven többet ettem. Most mit csináljak ?
máj. 19. 19:33
3/11 anonim válasza:
Jajjj, ne legyél ilyen értetlen. A bmr a létezéshez kell, ha csak éppen túlélsz.
5/11 anonim válasza:
1340 ahhoz kell, hogy a szerveid rendesen működjenek. A testtömeg megőrzéséhez ennél magasabb kell, jelen esetben 2077.
Ha fogyni akarnál, akkor valahol a kettő között kellene enned.
7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon fáradt inkább.
máj. 20. 00:20
8/11 anonim válasza:
egy-egy nap nem számít, biztos olyan is van, amikor 2077-nél többet használsz. Illetve legyen olyan, sportolj valamit
9/11 anonim válasza:
Ezek a szélső értékeid kb. Fogyáshoz valahol a kettő között kell enned. Nem érdemes túlságosan levinni a kcal keretet, mert túl éhes leszel, hosszútavon falási rohamokba és hízáshoz fog vezetni. 1700- al és rendszeres mozgással már szép lassan tudsz fogyni.
10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Most egy pár napja azt érzem, pont annyit eszek, amit el is használok, tehát eléggé stagnálok, megbetegedtem közben és nem voltam futni , mandulagyulladásom lett. Ilyenkor olyan rossz , hasztalannak érzem az eddig elért eredményt. Nincs deficit.
máj. 26. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!