Szerintetek ezzel fogyhatok 3-hét alatt 3-kg-t?
Figyelt kérdés
Reggeli: Zero Bar fehérje szelet 190cal 50g fehérje: 20g szénhidrát: 11g rost: 6g cukor: 1g
Ebéd: semmi, vagy egy kevés zöldség v gyümölcs
Vacsora: az mint a reggeli.
És napi egy pohár alpro vaníliás/csokis tej. 120cal
És mellé napi 6k lépés.
Nekem így tökéletes lenne, szerintetek?
máj. 13. 15:23
1/23 anonim válasza:
Ugye kamu a kérdés... szerintem tudod a választ magadtól is
2/23 A kérdező kommentje:
Nem kamu, lehet v nm?
máj. 13. 15:35
4/23 A kérdező kommentje:
5 re pályázom, de tudom annak idő kell. Amúgy azért mert nyárra szeretnék valami jó alakot.
máj. 13. 15:38
5/23 anonim válasza:
"Amúgy azért mert nyárra szeretnék valami jó alakot."
:D :D :D Úgy imádom, mikor valaki leírja ezt a szöveget. :D
Januárban, vagy februárban nem tudtad, hogy ebben az évben is lesz nyár? :D
Amint abbahagyod a koplalást, minimum a dupláját fogod visszahízni.
Miért nem lehet normálisan elérni az álomalakot és nem az utolsó utáni másodpercben észbe kapni, hogy hopp, itt a nyár?
6/23 anonim válasza:
Szia, vanilias szojatejes bulambias lany! Mar vartam a kovetkezo kerdesed.
7/23 anonim válasza:
Ezt minden héten kiírod? Ne koplalj, egyél 1500 kalóriát. Teljes kiőrlésű kenyér, sovány húsok és tejtermékek, gyümölcsök, zöldségek.
8/23 A kérdező kommentje:
6) de jó, van egy fanom xd
máj. 13. 16:08
10/23 anonim válasza:
Jaj ez a szokásos anorexiás szutyok. Ne foglalkozzatok vele minden nap itt vergődik a hülyeségeivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!