Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyire hullámzó, hogy hány...

Mennyire hullámzó, hogy hány kalóriát eszel egy nap? Baj, ha nagyon változó, ha a kereten belül marad valaki?

Figyelt kérdés
pl. egyik nap 1400,a másik nap 1900 kalóriát, de sosem meghaladva a maximum 2000-et
máj. 6. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:
60%

"Baj, ha nagyon változó, ha a kereten belül marad valaki?"

Nem baj. Egy 400-500 kalóriás szórás teljesen reális a napok között.

máj. 6. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:
54%

Én általában maximum +-300 kcal -val térek el. Ez nem sok és nem sokszor térek ki. Ez annyit jelent, hogy aznap eszek egy fagyit vagy egy sütit, vagy épp sűrű program miatt kihagytam a tízórait.

Baj, ha sok a különbség a napok közt, nem a szervezet miatt feltétlen, hanem mert a rendszeres összevissza evéssel nehezebben tartható a diéta.

máj. 6. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
Általánosságban Nincs túl nagy szórás, 1900-2400kcal közt kb bármi összejön, de azért 2300 felett már ritkább , illetve 2000 alatt sem maradok tartósan mert azt meg nem bírom. Ehhez képest Extrém különbség csak csalónapon van. Havi egyszer. Ilyenkor akár 5-6000 kcal is lemegy. Ennyit megengedek magamnak havonta egyszer.
máj. 6. 18:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Van hogy kb 800 van hogy 2000. Nem direkt csak hétköznap nem bírok annyit enni merr stresszes lett az életem kicsit. Így január óta kb 8 kilót fogytam
máj. 9. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!