Hullámzó éhség érzet! Mitől van és mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Teljesen egészségesen táplálkozom, sokat iszok, nem tudom mitől lehet, nem egyfolytában, csak néha van, de nagyon zavar! :S2011. jún. 12. 15:32
1/6 anonim válasza:
Konkrétan nem értem a problémát. Egészséges táplálkozás mellett is éhes az ember, akkor enni kell. Kicsit pontosabban?
2/6 A kérdező kommentje:
Egyszer úgy érzem, hogy éhes vagyok, és bármit megennék, aztán egy kis idő múlva úgy érzem, hogy teljesen tele vagyok, és nem tudnék enni.-Ezért hullámzó.-És persze közben nem eszem.
2011. jún. 12. 15:56
3/6 anonim válasza:
azért hullámzó mert folyton kajára gondolsz ez ellen semmit nem tehetsz... max annyi hogy ne gondolj a kajára de ezt kíváncsi lennék hogy hány ember tudná végigcsinálni... :D
4/6 A kérdező kommentje:
nem gondolok a kajára, hanem arra, hogy derosszérzés-derosszérzés :D aztán elmúlik, majd megint :(elég zavaró!
2011. jún. 20. 17:38
5/6 anonim válasza:
Ez van. Olyankor várj egy kicsi, igyál, rágózz, ha nem múlik el, kapj be valamit. Nekem sokszor elég egy pár szelet uborka vagy egy szelet sonka, ert kell a tudat, hogy ettem valamit, jajj de jó. Persze megvan a veszély arra, hogy nem tudod majd abbahagyni, és zabálsz mint állat. :)
6/6 anonim válasza:
Az a bajod h rágörcsölsz a 'nemgondolok a kajára',és ettől folyamatosan arra gondolsz.ha kiegyensúlyozottan eszel,nincs ilyen.ha jön a kajaroham,kapj be vmit pl sovány húst,sonkát,tojást,egy marék nem sózott mogyorófélét,sovány tejterméket,zöldséget,ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!