Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hullámzó éhség érzet! Mitől...

Hullámzó éhség érzet! Mitől van és mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Teljesen egészségesen táplálkozom, sokat iszok, nem tudom mitől lehet, nem egyfolytában, csak néha van, de nagyon zavar! :S
2011. jún. 12. 15:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Konkrétan nem értem a problémát. Egészséges táplálkozás mellett is éhes az ember, akkor enni kell. Kicsit pontosabban?
2011. jún. 12. 15:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Egyszer úgy érzem, hogy éhes vagyok, és bármit megennék, aztán egy kis idő múlva úgy érzem, hogy teljesen tele vagyok, és nem tudnék enni.-Ezért hullámzó.-És persze közben nem eszem.
2011. jún. 12. 15:56
 3/6 anonim válasza:
azért hullámzó mert folyton kajára gondolsz ez ellen semmit nem tehetsz... max annyi hogy ne gondolj a kajára de ezt kíváncsi lennék hogy hány ember tudná végigcsinálni... :D
2011. jún. 20. 17:21
 4/6 A kérdező kommentje:
nem gondolok a kajára, hanem arra, hogy derosszérzés-derosszérzés :D aztán elmúlik, majd megint :(elég zavaró!
2011. jún. 20. 17:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez van. Olyankor várj egy kicsi, igyál, rágózz, ha nem múlik el, kapj be valamit. Nekem sokszor elég egy pár szelet uborka vagy egy szelet sonka, ert kell a tudat, hogy ettem valamit, jajj de jó. Persze megvan a veszély arra, hogy nem tudod majd abbahagyni, és zabálsz mint állat. :)
2011. jún. 20. 23:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a bajod h rágörcsölsz a 'nemgondolok a kajára',és ettől folyamatosan arra gondolsz.ha kiegyensúlyozottan eszel,nincs ilyen.ha jön a kajaroham,kapj be vmit pl sovány húst,sonkát,tojást,egy marék nem sózott mogyorófélét,sovány tejterméket,zöldséget,ilyesmit.
2011. jún. 21. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!