Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » A sajt az jó diétás étel?

A sajt az jó diétás étel?

Figyelt kérdés
Mennyi kalória van benne?
ápr. 15. 10:08
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

8

Igen ettől féltem, hogy 900 kalória között ettem de reménykedtem, hogy 700 volt az. Igazából úgy vágtam be a sajtot, hogy azt hittem a kalória tartalma csak fele annak ami valójában. De ki gondolta volna, hogy az egészséges kajaként említett sajt ennyire bekavarhat.

Na mindegy, már csak 1100 kalóriát ehetek a nap hátralevő részében, úgy, hogy este egy edzés is lesz.

Mert 2000 felett nem ehetek jelenleg hiszen még nem szálkásodtam le amennyire szerettem volna. Jelenleg úgy 14/15 % lehetek de a cél a 10-12% testzsír.

ápr. 15. 12:11
 12/20 A kérdező kommentje:

“ A sajt csomagolásán rajta kell, hogy legyen a kalóriatartalma, és a makrók is (fehérje, zsír, szénhidrát).”

Sajnos ez ilyen házi kimérős cucc amit anyu vett a magán gazdától.

ápr. 15. 12:12
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondod "anyu vett", tehát tizenéves lehetsz. Miért nem jó neked a 14-15% testzsír, miért kell a 10-12% (amihez egyébként már ennél jóval precízebb étkezésre és edzésre lenne szükséged, esetedben felesleges amúgy is, hosszú távon pedig kevésbé fenntartható)?
ápr. 15. 12:27
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ne aggódj ezen tanultál belőle, max a mai nap már nem lesz fogyás csak szintén tartás.

Ha jól értem házi sajtról beszélünk szóval nagyobb az esélye annak hogy kevésbé zsíros mint hogy zsírosabb...

Ne foglalkozz vele. Ha annyira zavar az a +200 sétálj egy fél órát és meg van oldva, máskor max jobban figyelsz.

ápr. 15. 12:29
 15/20 anonim ***** válasza:
Az ilyen hazi sajtok ha nem full kemeny hanem krmeesebb akkor 250 kaloriaval szamolhatsz 100 grammonkent
ápr. 15. 15:27
 16/20 A kérdező kommentje:

15

Nem volt krémes elég szilárd és száraz. Sajnos a gazda nem tudja mennyi benne a kalória.

ápr. 15. 16:51
 17/20 anonim válasza:
Nálam a sajt ott kezdődik hogy 1 kg, nem picsázok pár grammal!😎
ápr. 15. 21:51
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Betoltál 3 szelet kenyeret meg egy bögre cukros kakaót és te szegény 100 grammocska sajt miatt aggódsz?
ápr. 16. 01:38
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

11

Attól ha valamiben sok a kalória, még lehet egészséges, nem ez határozza meg egy étel egészségességét. :)

ápr. 16. 09:49
 20/20 anonim válasza:
Tömegnövelő diétára tökéletes, én sokat szoktam enni.
aug. 15. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!