Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Napi 1000 kalória bevitel...

Napi 1000 kalória bevitel mellett sem fogyok tovább, miért?

Figyelt kérdés
167 magas, jelenleg 62 kilós férfi vagyok(70-ről indultam február 17-én). Szeretnék még 7-8 kilót fogyni, viszont stagnálok egy hete a 62 kiló körül. Tovább már nem akarom csökkenteni a kalóriabevitelt, mert ígyis elég alacsonyan van, sőt. Odafigyelek mit eszek, kimérem, beírom magamnak, szóval nincsenek rejtett kalóriák, mégse fogyok tovább. Esetleg tudna valaki segíteni?
márc. 15. 06:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
97%
1000 kcal egy hároméves gyerek napi kalóriaszükséglete. Csak mondom.
márc. 15. 11:56
 12/29 anonim ***** válasza:
96%

Azért, mert a csontjaidból nem tudsz fogyni.

Másképp megfogalmazva: mert már így is a halál szélén táncoló anorexiás vagy. Ideje enned valamit, ember, aztán pedig sürgősen felkeresned egy elmeorvost. Ez nem vicc!

márc. 15. 12:23
 13/29 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy van egy csöpp testképzavarom, de most ez komolyan súlyos lenne? Szerintem tudom kezelni. Kösz a válaszokat
márc. 15. 12:32
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Inkább kezdj el edzeni és formálódj! Ne a súlyt nézd! Meg azt az 1000 kalóriát is emelni kéne.
márc. 15. 12:58
 15/29 anonim ***** válasza:
92%

13-as, ja én is AZT HITTEM, tudom kezelni, meg áh, nem súlyos, nem kell szakember...

35 kiló volt a legalacsonyabb súlyom, és majdnem meghaltam, olyan "szuperül" sikerült kezelni. Ez egy súlyos mentális betegség.

márc. 15. 16:04
 16/29 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudod kezelni.

Ha tudnád, akkor rájönnél, hogy edzeni kellene és izmosodni, nem csontsoványra lefogyni.

Gondolj bele, sétálsz a barátnőddel, belétek köt valaki. Mit csinálsz úgy őszintén a 50kg testsúlyoddal? Oké, boxolni lehet 50kgosan is jól, csak ez a való élet, szabályok nélkül, nem pedig a ring, ahol bíró és szabályok vannak.. Itt ha 50kg vagy, az ellenfeled meg netalán alsóhangon is 80, akkor veszett ügy..

Ha megakarod majd védeni a gyereked, mit fogsz tenni? Ne haragudj meg, de elém állna valaki 50kgosan, először kinevetem.. Ezt sem bántásból írom, de ideje észbe kapnod.. Edzés, magas fehérjebevitel, és szard le a mérleget. #9 voltam.

márc. 15. 16:06
 17/29 anonim ***** válasza:
Akarom mondani, #7 voltam. Elszámoltam kicsit magam. :D
márc. 15. 16:06
 18/29 anonim ***** válasza:
91%

Pali, neked nem kicsi, hanem nagyon komoly testképzavarod van.

Leírok most valamit (amiből vagy tanulsz vagy nem), nagyjából másfél éve döntöttem úgy, hogy le fogok fogyni, mert 65 kiló voltam és egyáltalán nem tetszett, ahogy kinéztem. Hozzáteszem lány vagyok, 165 cm magas nagyjából. Odáig ment az egész, hogy 54 kilóra lementem aminél SZERENCSÉRE megálltam, nem fogytam tovább. Az orvosok megállapították, hogy a stressz által kiváltott testképzavaros "diétám" annyira durva volt, hogy már akkor is fogytam, amikor normálisan ettem. Nagy nehezen megálltam ennél és nem tudok már visszahízni sem semmi, pedig nagy ökörséget csináltam.

Az izmaimat vissza sem tudom építeni pedig minden nap sportolok, mert nincs mire. Azt tanácsolom sürgősen kérj segítséget, mielőtt késő lesz és tedd rendbe a buksidat.

Amúgy meg azért nem mész már kevesebbre, mint ahogy előttem írták a csontból nem fogsz lefogyni. A másik meg, hogy 1000 kalória kell ahhoz, hogy eltartsa és működtesse a szervezetedet. Vagy szerinted a tested csak úgy fényen él?

márc. 15. 16:41
 19/29 anonim ***** válasza:

Sőt, nem 1000 kalória kell, hanem BMR érték, ami a kérdezőnek nagyjából 1600-1700 kalória..

márc. 15. 16:49
 20/29 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem a 13-as válasz alapján provokatív kamu. Pedig előtte már lelkesedtem, hogy az anorexiás férfiak ritka különleges esetébe botlottam.
márc. 15. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!