Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Melyik a legmegbízhatóbb...

Melyik a legmegbízhatóbb online TDEE kalkulátor?

Figyelt kérdés

Végigmentem az összesen, amit a google kereső első oldala bedobott, és napi 1184 kcaltól 1788-ig minden kijött.

Melyik adja a legpontosabb számot?

márc. 13. 16:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mozogj tobbet. El kell hagyni az olyan eteleket amik novelik az osztrogen szintet csokkentik a tesztoszteront.

Az letezo dolog hogy a test beallhat egy kevesebb kaloriaju szintentartashoz illetve az anyagcsere lassul.

7-es otletet jónak gondolom

De en tobb testmozgast mondanek

Illetve fontos az is hogy mibol viszed be azt az adott kaloriat erdemes egeszsegesebb etelekbol

márc. 16. 17:48
 12/13 A kérdező kommentje:

Szerintem elég egészségesen étkezem.

Ma ettem

Reggelire: 2 tojásból rántotta (zsír, olaj nélkül), egy fél mangó, negyed grapefruit.

Ebédre: csirkemell, avokádó, brokkoli, bébispenót, mangó másik fele, quinoa, sütőben olaj nélkül sütött cukkini.

Vacsora: sült zabszelet, alma

Ez egy átlagos nap. Néha alma helyett körte van, csirkemell helyett pulyka, cukkini helyett padlizsán.

Napi 50 percet mozgok.

márc. 16. 21:11
 13/13 anonim válasza:

Kedves kérdező! Többen is leírták a problémádat. A fizikai törvényeinek nem mond ellent az, hogy ha keveset eszel akkor fogynod kell mindenképp.

Egy ideig ez igaz, viszont ha tartósan a BMR-ed alatt eszel sokkal és erre még mozogsz is ami szintén kalóriákat "vesz el", akkor a metabolizmus teljesen be fog lassulni a szervezetedben és hozzászoktatja a szervezetet az alacsonyabb kalóriamennyiségen való működéshez.

Jelenleg a szervezeted úgy működik, ahogy majd néhány kiló leadása után kellene neki.

A megoldás: Emeld meg a kalóriáid néhány százzal és folytasd a mozgást amennyiben jólesik. Lehet, hogy hetekbe vagy 1-2 hónapba fog kerülni az anyagcseréd gyorsaságának helyreállása, de utána le fog olvadni rólad a maradék.

Én ugyanebbe a hibába estem, dietetikus és belgyógyász is megerősített benne, hogy túl alacsony volt a bevitelem hónapokig és hozzászokott ehhez a szervezet. Mikor megemeltem a kalóriám a BMR-em alá egy picivel, hihetetlenül felgyorsult a fogyásom.

Kitartást és ne vegye el a kedved, hogy úgy érzed mindent jól csinálsz mégsem fogysz. Csak az extrém deficit okozza nálad is a problémát nagy valószínűséggel.

márc. 19. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!