Mennyi a pontos kalóriaszükségletem? (minden oldal mást mér) Melyik a legmegbízhatóbb?
Figyelt kérdés
172 cm, 22 éves, nő, közepes aktivitási szint, 84 kg
A célom a egyenlőre a 75 kg lenne egy fél éven belül.
2021. nov. 6. 21:40
1/5 anonim válasza:
A pontosat csak akkor tudhatod meg, ha számolod a kalóriákat, és figyeled hogy x mennyiséggel súlyt tartasz, szedsz fel vagy épp fogysz. A kalkulátorok csak irányadók, hogy kb mennyivel lehet érdemes elkezdeni, majd a tapasztalatok alapján korrigálni.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom kik pontozták le az elsőt, de tökéletesen igaza van.
3/5 anonim válasza:
Ezt egy kalkulátor se fogja neked megmondani mert nem lehet tudni, még napról napra is folyamatosan változik.
Ha figyelsz a testedre akkor megmondja mikor van szüksége energiára és mennyire, ha kell akkor ( éhséget érzel), és mikor elég ( kellemes jóllakottságot érzel). Ennyi.
Érdemes ezekre odafigyelni, egészségesebben táplálkozni, mozogni és nem lesz gond.
4/5 molnarmarcell21 válasza:
Én kipróbáltam három kalkulátort és mindhárom 1650 kcal körülit ír neked.
5/5 anonim válasza:
Szerintem egyél most 3 napig úgy ahogy eddig, de mindent jegyezz fel és számold össze a kalóriákat. Utána ezt csökkensd addig amíg megfelelő fogyási szintet be nem állítasz ez kb 0.5kg hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!