Nem bírom ki, hogy ne gyek édességet egy nap, de nyárra le szeretnék fogyni, mit tegyek?
Jelenleg 162cm magas vagyok, 54kg. Régebben 49-50kg voltam és nagyon szerettem a testemet, karácsonykor minden megváltozott és felhíztam pár kilót, hogyan tudnám ezt a pár kilót leadni 3 hónap alatt úgy, hogy ne csak egy ideiglenes gyors fogyás legyen belőle, hanem akár egy új életstílus?
Minden nap kb késő délután felé falásrohamaim szoktak lenni, mindig a csokik és gumicukrok után sóvárgok. Pedig rendesen eszem napi 3x.
Miután jól telezabáltam magam minden egészségtelen cukorbombával mindig bűntudatom van és szégyellem magam, hogy ennyire nem tudom kordában tartani a testemet.
Kérlek, segítsetek!
Szia!
kezdeném azzal, hogy a magasságodhoz pont jó a súlyod, azon nem kell aggódnod.
Az édességeket megpróbálhatnád egészségesebb változatúra cserélni (ezek ugyan drágábbak), vagy szimplán kisebb kiszerelésben venni. Illetve ahogy más is írta, a sportolás is fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!