Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nem bírom ki, hogy ne gyek...

Nem bírom ki, hogy ne gyek édességet egy nap, de nyárra le szeretnék fogyni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Jelenleg 162cm magas vagyok, 54kg. Régebben 49-50kg voltam és nagyon szerettem a testemet, karácsonykor minden megváltozott és felhíztam pár kilót, hogyan tudnám ezt a pár kilót leadni 3 hónap alatt úgy, hogy ne csak egy ideiglenes gyors fogyás legyen belőle, hanem akár egy új életstílus?

Minden nap kb késő délután felé falásrohamaim szoktak lenni, mindig a csokik és gumicukrok után sóvárgok. Pedig rendesen eszem napi 3x.

Miután jól telezabáltam magam minden egészségtelen cukorbombával mindig bűntudatom van és szégyellem magam, hogy ennyire nem tudom kordában tartani a testemet.

Kérlek, segítsetek!

2024. márc. 8. 15:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

kezdeném azzal, hogy a magasságodhoz pont jó a súlyod, azon nem kell aggódnod.

Az édességeket megpróbálhatnád egészségesebb változatúra cserélni (ezek ugyan drágábbak), vagy szimplán kisebb kiszerelésben venni. Illetve ahogy más is írta, a sportolás is fontos

2024. márc. 9. 08:27
 12/16 anonim ***** válasza:
63%
Nyugodtan egyél édességet! Nem egy kis szelet csokitól fogsz elhízni. Csak egyél belőle sokat.
2024. márc. 9. 12:41
 13/16 anonim válasza:
0%
És miért baj az ha meghízol? Legalább jobban lehet döngetni, nem úgy mint ha csont és bőr lennél.
2024. márc. 9. 17:08
 14/16 anonim válasza:
0%
Nasizaskor egyél rizscsirket. Zsír lemegy, izomtomeg jon. Szep popsid lesz tőle
2024. márc. 9. 19:24
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Rengeteget sportolok, itthon is szoktam súlyokkal edzeni, úgyhogy a mozgásból nincs hiányom.
2024. márc. 10. 10:05
 16/16 anonim válasza:
nem is akarsz te annyira lefogyni ha feltetted ezt a kérdést... ezen elkéne gondolkodni. finomságok után az érzelmeink vezérelnek. e téren érzelemmentesen kell űzni ezt a feladatot. csak ez az opció vezet a sikerhez vezető úton
2024. ápr. 2. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!