Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 156 centi 86 kgos nőként 1500...

156 centi 86 kgos nőként 1500 kalória bevitellel biztos a fogyás?

Figyelt kérdés
2024. febr. 21. 18:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is így láttam sokáig, 10-es, de azért annyira nem bonyolult, meg nem is kell patikamérlegen méricskélni, elég ezt használni, pikk-pakk megvan akármilyen kajával, a mennyiséget belőni, hogy pl. egy leves hány deci, nem olyan nehéz:

[link]

2024. febr. 24. 10:24
 12/12 Leveltetu ***** válasza:
100%

En mar nem szamolgatom a kaloriakat, az etrendemen sem valtoztattam, egyszeruen csak csokkentettem az adagokat, munkaban es otthon is. Nem eszem magam hasadasig, sokkal tobb gyumolcs es zoldseg kerult az etrendembe es nagyon sok folyadek, alkohol mellozve de nem kizarva, a mozgas az allando faktor ezert az etelt kellett csokkentsem.

109-rol lementem 106 ra majd lementem 102-re aztan 98 es most 94 vagyok, de ez a fogyas kb 2 eve tart, jobban erzem magam de ugy gondolom ez lehetne jobb is, a celom az 89-87 re lemenni, az eleg lenne, akkor ereztem a legjobban magam.

Ne koplalj, visszahizod seperc alatt a 3x-sat.

Nem vagyok szakertoje a temanak, ami nalam bevalt nem biztos , hogy neked segit, de amit en eszrevettem, minel tobb folyadekot vittem be a szervezetembe annal rendszeresebb lett a szekletem, akar napi 2x is. Miutan csokkentettem az etel adagokat eszrevettem, hogy mar nem tudok sokat enni, eleg az az adag ami van, sot sokszor volt, hogy inkabb meghagytam egy keveset hogy stimulaljon.

Elso hetekben nem kaptam a helyem es nagyon irritalt voltam (amugy is, ha ehes vagyok, rosszabb vagyok mind egy hisztis p.csa)

Sok sikert

2024. febr. 27. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!