156 centi 86 kgos nőként 1500 kalória bevitellel biztos a fogyás?
A táplálkozás kell, a lényeg, hogy ne tele edd magad.
Ahogy egy számomra kedves személy mondta egykor: én az asztaltól nem jóllakva kelek fel.
A mozgás pedig elengedhetetlen.
Pont egy centivel és egy kilóval voltam több, mikor kezdtem, és 8-900 kcalnál indult csak be a fogyás.
Remélem, nálad nem ez a helyzet. Sok sikert!
szerintem a napi 1500 az sok
Nekem napi 1700 kalóriás kajálást javasolt nemrégiben a dietetologus
én 170 centi és 109 kiló 45F voltam akkor.
Én nem számolom a kalóriákat, csak kevesebbet eszem, legtöbbször az esti kajálást kihagyom, igy fogytam le 109 ről 104 re bő másfél hónap alatt.
Soha nem értettem, hogy egy átlagos életet élő ember hogy képes ezekkel a kalóriákkal számolgatni. Eleve kiszámolni se tudnám: Nem tudnám (és nem is akarnám) főzéskor minden összetevő energiatartalmát keresgélni-számolgatni-méregetni, egy átlag hétköznapi főzésnél nem grammozgat az ember, csak összedobja a hozzávalókat, megkóstólja, fűszerezi, aztán annyi. Aztán amikor nekiül a család enni, akkor patikamérlegen kell kimérni hogy a levesből kinek hány deka répa-tészta-hús jutott? Ez csak akkor menne, ha mindenki külön főzne magára, esetleg készen rendelne, és a fél életét számolgatással töltené.
Fogyni kéne? Kevesebbet kell enni, aztán jól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!