Mennyi kalóriát kéne fogyasztanom?
Sziasztok! 167 centi magas 63 kilós no vagyok. Kb egy éve 74 kilorol fogytam le 60ra. 2-3 kg feljött az elmúlt hónapokban, de a ruhaimon lényeges változást nem látok.
Szeretnék még egy kicsit leadni de valahogy most nem olyan egyértelmű mint mikor simán fogyoztam, akkor számoltam a kalóriát és örültem ha csökken a súlyom.
Most elkezdtem úgy sportolni már több hónapja, hogy heti kettő erősítő kettlebell edzés, a többi napon szobabicikli.
Egy hét múlva mennék terembe, erősítő edzés. Nem lenne baj ha még menne lejjebb a zsír rólam de az elsődleges cél, hogy formásodjak/erosodjek és már nem a mérlegre fogom tenni a hangsúlyt, hanem a centire és a kinézetre.
Így ha heti 3-4 erősítő konditermi edzést végzek és 2-3 nap bicikli akkor hogyan számoljam ki a napi kalória szükségletem? (Feherjere figyelni fogok)
Nem szabad a + sportot beírni, mert irreális eredményt ad ki.
Egyél X kalóriát 2-3 hétig, mérd minden nap a súlyod, és vonj heti átlagot. Ezzel tudod a legpontosabban meghatározni, hogy mennyi kalóriára van szükséged.
Ezt javaslom
Elég pontos, a 3-5 heti edzést vaszd aktivitásnak. Ezzel a kalóriával tudsz súlyt tartani. Fogyáshoz vonj le 300-500 kalóriát. De sose legyen BMR alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!