Másnak is beindul a fogyás ha időnként "túleszi" magát?
Igen, az anyagcserédnek jót tud tenni, ha bizonyos napokon több ételt viszel be, de nem szabad mértéktelen módon zabálni akkor sem, ha ilyen csalónap vagy csalóétkezést tartasz.
Vannak elméletek ami szerint kell és vannak olyanok is akik szerint hülyeség.
Én igazából azt tapasztaltam, hogy valóban tud használni, ha ilyen 3 hetente egyszer többet eszem, de a több az nem azt jelenti, hogy beviszek egy napon 5000 kalóriát, és nem is azt, hogy betolok valami jó cukros kaját.
A több napos eszel amit akarsz semmiképpen nem opció szerintem, mert ha tartottál egy (500-600-as) kalóriadeficitet akkor az mondjuk 10 nappal számolva 5.000, 20 napnál már ugye 10.000. De ha te két három napig eszel, az nem fog jót tenni. Nyilván nem hízol vissza azonnal.
Én igazából úgy csinálom, hogy megvan egy adott érték, ami nekem hozzávetőlegesen x kg súlyvesztést okoz. Ha ez alatt eszel, tehát mondjuk 1600 a kalória értéked, de neked mondjuk adott napon csak 1400 kalória a bevitt tápanyag, akkor 200 kalóriát úgymond el tudsz "raktározni" és ilyen 15-20 nap alatt össze tud jönni egy egészséges 2500-3000 kalória, amin ha szeretnél akkor egyél amit csak akarsz kategória, de nem egész nap, hanem egy étkezésre.
Kinek mi, ez szervezetfüggő. Nekem például egy kalóriakereten felüli nap nagyon el tudja cseszni az egészet, fizikailag és lelkileg is. Nekem az tesz jót, ha szigorúan a keretemen belül maradok.
Neked meg a fent említett verzió vált be. Ha fogysz vele, nincs azzal semmi baj :)
Igen. Én úgy csináltam, hogy heti 1 étkezésnél csaltam. Mindegy mi volt az. Egy rohadt nagy pizza késő este, dupla tortaszelet ebéd után,akármi.
A testemben ez mit okozott, miért ment utána jobban minden, azt nem tudom, de a lelkem mindig helyrejött, az biztos!
Az odafigyelős étrend is jobban esett utána.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!