Mennyi kalória ez összesen amit ma ettem?
reggelire ettem 1 db kolbászos coopos pizzát! délben ettem: 1 tányér húslevest csigatésztával, 2 szelet rántott karaj, kb 20dkg párolt rizst. délután 1 szelet dobostortát ettem. este vacsira 1 nagy piritos vajas kenyér 2 szelet párizsivel meg 1 balaton szelet .
mennyi kalóriára van szüksége egy ülő munkát végző embernek?
Kalóriabázissal összeszámoltam, de ez csak körülbelüli érték, így is kijött 2300-2500 kalória. Egy ülőmunkát végző embernek ez picit sok.
Ha sportolnál mellette ezerrel, heti 4-5 alkalommal, magas intezitással, akkor "oké" lenne, persze azért teszem idézőjelbe, mert ezek egészségtelen kaják, ebből energiád lehet max (szénhidrát), de semmi vitamint, minimális fehérjét viszel be, és fogyni biztos nem tudnál így. Ha ez lenne a célod.
Csupa zsír meg szénhidrát bomba, amit te tegnap megettél.
Egyébként azt hittem így hirtelen, hogy ezt a mennyiséget ma etted meg délig, mert az viszont nagyon sok, sőt, az már hízókúra lenne konkrétan.
Ezzel kitudod számolni, hogy mennyi az alap kalóriaigényed, szintén körülbelüli érték fog kijönni, de egyébként reális. Én ezt használtam (meg persze a kalóriabázist) akkor, amikor diétáztam, és le is ment 36 kiló 9 hónap alatt. Szerintem jó.
Ha hízni akarsz, akkor egyél továbbra is ennyit, mint tegnap, és garantált lesz, hogy rövid időn belül elhízol. 👌
Bocs, link lemaradt:
Ezzel kitudod számolni, hogy mennyi az alap kalóriaigényed, szintén körülbelüli érték fog kijönni, de egyébként reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!