Ez összesen mennyi kalória lehet?
Figyelt kérdés
Ma reggel ettem két kisebb sonkás sajtos szendvicset reggelire, és ebédre ettem 2 szelet rántotthúst rizzsel (ilyen normál adag volt, nem túl sok de nem túl kevés)
Szerintetek igy sacc/kb ez mennyi kalória lehet összesen?
2022. nov. 23. 16:15
2/17 A kérdező kommentje:
Mii? Ennyi kaja 1600 kalória?? Ezt nem gondoltam volna://
2022. nov. 23. 16:29
3/17 anonim válasza:
Azt tudod, hogy egyetlen napon semmi nem fog múlni, és fogyás szempontjából a HETI összkalória-bevitel számít, ugye?
4/17 anonim válasza:
Mivel semmit nem mértél, ez így teljesen megmondhatatlan. De a rántotthús elég durva kalóriabomba, hiszen valami zsíradékban ázott.
5/17 A kérdező kommentje:
Hétfőtől számítva most tarthatok olyan 2000-2300 kalóriánál.
2022. nov. 23. 16:38
7/17 anonim válasza:
Mivel semmi konkrét adatot nem adtál meg 1200-1700 kalória között lehetett.
9/17 anonim válasza:
Hétfőtől kezdve 2300?
Most két lehetőség van: Egyáltalán nem tudsz kalóriát számolni, amire a kérdés csak eléggé utal... Vagy pedig valami szélsőséges koplalást csinálsz, aminek semmi értelme. Azért remélem vacsorára még eszel valamit és a napi minimum 1200 kalória megvan.
10/17 A kérdező kommentje:
Úgy volt hogy hétfőn ettem egy pogácsát.(300 kalória körül) kedden semmit, de tényleg semmit nem ettem. És azt ma ettem amiket leírtam.
2022. nov. 23. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!