Ez összesen mennyi kalória lehet?
Figyelt kérdés
Ma reggel ettem két kisebb sonkás sajtos szendvicset reggelire, és ebédre ettem 2 szelet rántotthúst rizzsel (ilyen normál adag volt, nem túl sok de nem túl kevés)
Szerintetek igy sacc/kb ez mennyi kalória lehet összesen?
2022. nov. 23. 16:15
11/17 anonim válasza:
Ennek semmi értelme amit csinálsz.
1200-at legalább be kell vinned. Gyanítom nő vagy. Ha így folytatod, majd jön a hajhullás, a mentsruációs zavarok, állandó fáradtság és még sorolhatnám.
12/17 anonim válasza:
Pontosan, amit 11es írt. Hiába nem eszel 1 2 napig, amit utána eszel a szervezet elraktározza.
14/17 A kérdező kommentje:
Kiszámoltam de nekem valahogy csak 1194 jött ki
2022. nov. 23. 19:32
15/17 anonim válasza:
Hogy számoltad ki?
Mondjuk az is számít, hogy sült a rántott hús, milyen rizs volt stb.
16/17 A kérdező kommentje:
A dine4fit alkalmazással, és csirkebol volt a rántotthus es asszem párolt rizs volt. És a szendvicsek se voltak nagyok, és a kifli amiben volt a sajt és a sonka,.teljes kiőrlésű volt
2022. nov. 23. 19:36
17/17 anonim válasza:
Így tényleg kijöhet az 1100, nem mindegy, hogy a kifli is milyen kifli volt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!