Fogyni szeretnék, és az orvos szerint csak több mozgással, és kevesebb kalóribeivitellel tudok. Mivel tudom belőni, hogy milyen életmódot folytatok?
Ha a kcaljat ulomunkaval szamolja akkor lehet. De elegge felre is lehet szamolni.
Viszint ha a kcaljaban mar benne van az aktivitas akkor az olyan mintha duplan szamolna
Tök mindegy. Számít bármit is, mit írunk? Ha azt írjuk, hogy 2000 kalórián fogyni fogysz, de nem fogysz, akkor mi történik? Na ugye..
Az emberi szervezet nem olyan egyszerű, hogy van egy mindenkire érvényes kalkulátor, ami biztosan igaz lesz. Nekem pl 2600 kalóriát ír súlytartáshoz. Ezzel szemben 2000 kalóriával tudom a súlyom tartani.
Egyél X kalóriát és figyeld a súlyod. Ennyire van szükséged.
Nem, nem számít. Ha azt írjuk egyél 4000 kalóriát, akkor annyit fogsz enni csak azért, mert ezt írtuk?
A legjobb az lenne, ha 2 hétig mérnéd, hogy mennyit eszel, átlagolsz és megnézed hogyan alakul a súlyod. De, ha egy konkrét számot szeretnél: Kezdj 1800-2000 kalórián, ha nem csökken a súlyod, akkor csökkents a kalórián vagy növelj a mozgáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!