Kalória számolás mellett ti mennyit és mit sportoltok, hogy sikeres legyen a fogyás?
Semennyit.
Biztos gyorsabb lenne, ha sportolnék is, de sajnálom rá az időt, és mindig utáltam mozogni.
Nekem heti 2 edzes volt.
Akkor lehetne hatekonyabb ha eroedzest is csibalnal. Egyreszt a fenti kardio mozgasok egetnek energiat de csak akozben hogy csibalod. Az eroedzesek mivel megeroltetik az izmot, ezert kozben is egetnek energiat meg utolag is, meg masnap is hisz kell energia az itomnak regeneralodni.
Illetve azert is jo a kardio mellett erosito edzest beiktatni hogy ha lefogysz ne lapos legyel hanem formas. Tegyuk fel van rajtad 10 kilo felesleg. Ha lefogysz 5ot kardioval meg mindig kovernek fogod magad latni. Ha 5ot izomepitessel egyutt akkor foemasabb a test, a zsir alatti izom jobban eloszlatja es meg leszel elegedve az alakoddal
Heti 3x csinálom az alábbit futópadon: 5 perc 5 km/h vízszintesen, 30 perc 5 km/h 12 fokos emelkedőn, 5 perc levezető séta. Nekem nagyom bevált, imádom.
Szeretnék majd súlyzózni, de sérvem van... majd ha a műtétből felépülök, hozzácsatolom a gyalogláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!