Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Elég a fogyáshoz, ha rendszere...

Elég a fogyáshoz, ha rendszeres futás mellett kevesebb adagokat eszek, mint eddig?

Figyelt kérdés
Vagy számolgassam a kalóriákat? Azt adta ki nekem a net, hogy a fogyáshoz 2000 calóriánál többet nem kéne ennem és 2500 ha tartani akarom a súlyom. Ma reggel megettem 1 meggyes és 1 mákos fornetti rétest meg egy fornetti capuchinot. Plusz reggel otthon egy mézes teát meg munkahelyen fél liter mézes teát. Ha jól számolom eddig ez 200 cal + 200 cal rétes + 300 cal kávé+ teákkal kb 1200 cal-nál tarthatok. Az ebédem frankfurti leves lenne milánóival. Hetente háromszor futok 10 km-t.

2023. aug. 16. 14:43
1 2
 11/11 Senior Séf ***** válasza:
48%

"Ma reggel megettem 1 meggyes és 1 mákos fornetti rétest meg egy fornetti capuchinot. "

Ragyogó! Eddig semmi emberbe valót nem ettél, csak azokat a szarokat, amit az élelmiszeripar beléd diktált. Ha akarod, lépésről lépésre leírom neked, hogy néhány éven belül ez milyen betegségek és szindrómák formájában fog manifesztálódni.

Persze hiába tenném. Fiatal vagy és idealista, azt hiszed, hogy az élelmiszeripar (IPAR!) érted van.

2023. aug. 18. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!