Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit csinálok rosszul, hogy hízok?

Mit csinálok rosszul, hogy hízok?

Figyelt kérdés

Talán a kérdésem nem jó kategóriában van, és ezért előre bocsánat.

Kb. 2 hónapja cukorbeteg lettem, egyes típusú. A betegség előtt nem nagyon figyeltem az étkezésemre, ittam elég gyakran energiaitalt, gyakran ettem reggelire péksütiket, és nem mozogtam.

Azóta mindenre odafigyelek, nem iszom energiaitalt, és bár kezdő szinten, de eljárok edzeni. 55-56 kg voltam, most 64 vagyok.

Amit ma ettem:

reggel két tojásból rántotta, sok-sok zöldség, és egy fél tk kifli.

Ebéd natúr csirkemell, bulgur és párolt zöldség, a vacsorám két tojásból rántotta, sok saláta, uborka, kevés túró, a tk kifli másik fele.

Nap közben nem nasizok, nem tízóraizok, nem utóvacsorázok, három étkezésem van, és nem értem

2023. júl. 6. 21:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem akarok ünneprontó de én amikor szintén egyes tipusú cukorbeteg lettem, 64 kiló voltam. Azóta eltelt 7 év, most 82 kiló vagyok. Pedig nyilván nem zabálok, nem is zabálhatok a cukorbetegség miatt... de hát sajnos jönnek fel a kilók...

Voltak időszakok amikor keményen számoltam a kalóriákat, nos 3 hónap alatt 2 kilót fogytam.. amikor abbahagytam mindig visszajött.

2023. aug. 14. 04:55
 12/12 A kérdező kommentje:
A diabetológia állami, így akkor tudtam elmenni, mikor időpontom volt, azért jutottam el viszonylag későn. Étrendet nem kaptam, csak segédanyagokat, amiket neten is megtalàlok, szóval sokkal előrébb nem jutottam. A többletsúly egyébként a végtagok dagadásából is következik, az esti, vacsorás inzulintól lefekvéskor nagyon megdagad a lábam, és figyeltem, 4kg eltérés is van olykor. Számolok kalóriát már, és a helyzet javul, azt mondta az orvos, hogy az egyes típusra nem jellemző a hízás, hát majd meglátjuk
2023. aug. 14. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!