Aki körülbelül 1800-2000 kalóriát eszik meg egy nap, leírná pontosan, hogy mit eszik?
12 😂 Mintha az olyan könnyű lenne 1000 kcalt égetni. Na persze.
Ez is nagyon egyénfüggő lehet szerintem, + az embernek vannak kötelezettségei, munka, család, háztartás stb, nem rohadhat mindenki napi 4-5 órákat az edzőteremben hogy ennyit elégessen.
Átlag dolgozó emberként kinek van erre ideje?
Én pl 2200körüli kcallal épphogy tudom tartani a lefogyott súlyom, úgy hogy hétköznapokon 2 órát sportolok meló után. Ennél többre se időm se energiám nincs, és azért kell a pihenés, meg más dolgokra is idő.
Mégis hogy ???
“Általában fél avokádót szoktam enni, viszont ez már nagyon érett volt, szóval muszáj voltam megenni.”
Ezt a muszáj megenni attitűdöt felejtsd el. Értem én h Afrikába éheznek meg ha már kiadtad érte a pénzt akkor nem akarod kidobni. De ezzel saját magad alatt vagod a fát, inkább kössön ki a kukában mint h ezen ússzon el a napod és emiatt ne legyen deficit. Amúgy meg nem kell állandóan “egészséges” kaját enni én pl. napi szinten eszek pick szalámit meg sertés húst es mégis sikerül tartani egy 2300 kcal-os étrendet. Nyilván nem egy rudat vágok be 2 nagy szelet kenyérrel meg nem karajat rántok ki bő olajban. Ésszel csináld, legyen változatos az etrended es olyanokat is egyel amit szeretsz kivansz, mert így lesz tartható hosszú tavon.
Tegnapi napom 2060 kcal (másfél óra konditermi nagysúlyos edzés, 173cm 55kg 19 éves lány)
Reggeli: 322kcal
35g zabpehely
200g protein joghurt
137g alma
Ebéd: 565kcal
250g édesburgonya
250g csirkemell
335g kígyóuborka
Edzés előtt még nasi: 150kcal
Protein Pudding vaniliás lidl
Edzés után(uzsi) : 449kcal
25g zab
300g sovány krémtúró
3g chia mag
137g alma
Vacsora: 595 kcal
150g natur tonhal
200g light cottage cheese
300g bio paradicsomszosz
275g főtt tojásfehérje
600g kigyouborka (zöldségből sosem elég :) )
Ezeken kívül kb 50kcal értékben útifűmaghéj a 2 zabkásában, de ez szinte csak rost ugyhogy elenyésző, a végkalóriába azért beleszámoltam
Összesen: 209 ch, 249 fehérje, 22 zsír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!