Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 5 napig nem tudtam rendesen...

5 napig nem tudtam rendesen számolni a kcal-t és mozogni se volt időm egy nap kb 3000kcal-t vittem be teljesen elrontottam vagy helyre tudom hozni?

Figyelt kérdés

2100kcal van nekem beállítva hogy fogyjak, de szüleimnél voltam vidéken ahová nem vittem a mérlegem és anyukám szokásosan főzött.

Sokat voltunk kint, na meg sütögettünk is.

Próbáltam az egészségesebb oldalát megfogni pl 1 db szalonnàs kenyeret ettem meg rengeteg zöldséget.

Nem szerettem volna anyukámat fárasztani azzal hogy külön vegyen nekem dolgokat, ezért én meg vettem mindent amit kiakartam vinni de nyilván szépen csomagolva a hűtőben és a pulton hagytam mindent 😅.

Mérhetetlenül bűntudatom van hogy túl léptem a kcal-t úgy érzem hogy 2× akkora vagyok mint voltam.

2 hónapja csinálom heti 2-3 alkalommal kardió 2 nap pilatessel maradék pihenő nap.

Végre kezdett látszódni és össze szűkült a gyomrom is meg sokkal jobb volt a közérzetem is. Most nagyon rosszul érzem magam és félek hogy kukába ment minden:(

2023. jún. 21. 10:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Én imádom magam és elfogadom magam.

Épp ez a baj hogy nem kéne elfogadnom magam és ez ellen teszek éppen szégyellem leírni mekkora súly feleslegem van.

Ha ismernél megértenéd :)

Ha nem vagyok magammal szigorú azonnal át esek a ló túloldalára.

Ezért nálam az orvosolás a sürgős fogyás minden értelemben.

De aranyos hogy ismeretlenül aggódsz, köszönöm a tanácsod ☺️🥰

2023. jún. 21. 22:10
 12/15 A kérdező kommentje:

Persze a sürgős fogyás 2 évre terjed ki 😬

De még mindig kevesebb mint a 24 év amennyi idő alatt feljött :)

2023. jún. 21. 22:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Ne érezd magad rosszul és ne komoenzáld. Csinálj mindent ugyanugy ahohy eddig, amikor fogytál. Max egy hét alatt visszajon a regi formad
2023. jún. 22. 10:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, az egyik kedvenc edzőmnek van egy iylen mondása amit a figyelmedbe ajánlok: "évtizedekben gondolkodunk"

Mindent elrontottál? :D hogyan lehet mindent elrontani? amíg lélegzel, mozogsz, gondolkodsz, addig lehetőség van mindent helyre is hozni. még ha fel is híztál volna 10 kilót ebben a pár napban, akkor azt is leadhatnád ősz elejére...

szóval nyugi, gondolkodj hosszútávon és ha valami lerontasz akkor korrigáld. Nem néhány napon fognak múlni a hosszútávú eredméyneid.

2023. jún. 23. 21:02
 15/15 A kérdező kommentje:

Már rendben vagyok szerencsére :)

Folytatom mindent ahogy eddig 😁

Köszönöm a kedves válaszokat 🥰

2023. jún. 24. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!