Mennyi kalóriát kellene ennem(terhesség utáni plusz)?
Szerintem próbálj ráállni a gyümölcs, zöldségre, a hozzáadott cukrot meg kerüld. Idővel lefog menni a naggyja szerintem, nálam is így volt, csak a bőr ott marad...
Kalóriadeficitbe legyél, erre törekedj, sok víz, sok mozgás.
Kevesebbet egyél többször, rendszeresebben.
Köszönöm a jó szándékot,de ettől sajnos nem lettem okosabb. Egy nagyjábóli napi kaloriara lenne szükségem.
Bőr remélem nem marad ott,striam sem lett,remélem bőr sem fog. Nem baj ha lassan adom le a súlyt,csak lemenjen. De azért jövő nyáron már jó lenne nem csadorba járni.
Amíg szoptatsz nem kell fogyókúrázni, márpedig 1700-1900 körüli étrend, ami kb ideális lenne a fogyáshoz, a te helyzetedben masszív koplalás, és vagy hiánybetegségeid lesznek (a gyerek megeszi előled a tápanyagokat), vagy elapad a tejed.
Addig annyit tehestz, hogy sokat sétálsz, amikor apa van otthon a gyerekkel, heti 1-2x elmész úszni (futni ne, mert kicsinálja az ízületeidet), esetleg bicajozni. Nem kell sok 40-45 perc, az is elég.
Miután már nem szoptatsz, lehet kalóriát számolni ÉS mozogni.
Olvastam, hogy nem minden mozgás oké, de nem csökkentheted drasztikusan a kalóriát, mert pl nem futhatsz, fogyni pedig kardió segítségével a legkönnyebb.
Azért írtam az úszást, mert az nem terheli az ízületeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!