Hogyan kell megfelelően csinálni a reverse dietet, azaz a fordított diétát?
180cm 80kgra sikerült lemennem, 3 hónap alatt -8kg, viszont ezt 1800 kalórián és már ezzel sem fogyok tovább.. Hogyan kellene csinálnom, hogy viszonylag helyre álljon az anyagcserém, és ne egy 150 centis lány kalóriáján éljek tovább? :D Nyilván nem akarom visszaszedni a súlyt.
Hétről hétre emeljem a kalóriát 50-nel? Vagy milyen gyorsaságban szokták ezt? Minél lassabb annál jobb?
10* Még egy dolog. Hova akarsz már fogyni?
+ Ha emelni akarsz a kcal kereten, vagy többet kell mozogni, vagy nem tudom. Nem lehet , hogy túl alacsony testsúlyt akarsz elérni? Ha nagyon nem bírod az 1800at ( amit megértek, én sem bírnám), lehet érdemes lenne megállni a fogyással és picit magasabb súlyon megállapodni. Hisz ennek az egésznek az lenne a lényege, hogy életed végéig tartani tudd, de ha már most kevésnek érzed, mi lesz 1-2-5-10 év múlva?
Zsiradék nélkül sütök, nem használok semmihez zsiradékot.
1 hónappal ezelőtt 70,6kg voltam, ma pedig 70-70,5 között. 3 hete minden nap ugyanannyi a súlyom a szinte tizedesjegy pontossággal..
Férfiként, heti 5 edzés és napi 20.000 lépéssel ez nevetséges.. Nem lenne sok hátra, még 5kgot szeretnék fogyni.
Jajj, egy kicsit elírtam. :D
Nem 65kg, hanem 75kg, illetve a 12-es válaszomban 80,6 és 80-80,5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!