Ennek most mennyire hihetek?
10napja szamolom a kaloriakat, 1400kaloriakat eszek, van, h neha 1200 korul, mikor mennyire vagyok el kaja nelkul, tegnap megmertem magam 80kg voltam ehgyomorra ruhaban, amitol picit csalodott voltam, 81.50rol indultam( es tudom, hogy elsonek a viz megy le, de en meg annak is keveselltem😂) es ma csak 1 poloban raalltam 78.80 volt, most a merleg csapott be, vagy a ruha ennyit szamit? Egyebkent vasarnap nem szamoltam, biztos, h jo sok volt a kaloriam, szulinapot unnepeltunk es volt sok alkohol is, ha ez esetleg szamit
Ha ez sajna kerdojel mindenkinek, akkor ha holnap is ennyi meg azutan is, akkor lehet, hogy tenyleg ennyi vagyok(?)
Mérlegre állni reggel kell, fehérnemű, nagywc-pisi után kaja előtt.
A többi már nem hiteles eredmény.
1200-1400 kalória nagyon kevés és hosszú távon nem tartható, 1500-1600 kalórián ajánlanék én, hosszútávon tarthatóbb és barátságosabb lesz, jobban is fogod magad tőle érezni.
És ne stresszelj rá ennyire a kilókra, nem minden a súly.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!