Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Vajon mi lehet a baj? Beteg...

Vajon mi lehet a baj? Beteg lehetek?

Figyelt kérdés

2 hete mérem grammpontosan, hogy miből mennyit eszek.

Magamra főzök, így minden összetevőt írtam.

Direkt nem vittem fel menet közben semmilyen alkalmazásba, hogy ne befolyásoljon, hogy "jaj, mennyit vittem be".

Pont ugyanúgy, ugyanazt ettem, mint korábban, nem mondtam le semmiről.

Az volt a cél, hogy tudjam, hogy oda nem figyelés mellett mennyi kcalt fogyasztok.

Most kiszámoltam, és nem értem. Átlag 1600 kcal-t viszek be. Volt pár nap, amikor 2000 is lecsúszott, meg olyan is, amikor alig 1300, de a legtöbb nap 1500-1600 volt.

És nem hogy nem fogyok, hanem ezzel az étrenddel híztam!

Az elmúlt egy év alatt 7 kiló jött rám.

Bmr-em kalkulátor szetint 1400 körül.

Csekély aktivitás, ülőmunka. 158 cm és 66 kg.

Érdemes lenne pajzsmirigyre labort kérnem?

Mennyi kalóriát kellene bevinni, amikor kalkulátor szerint ez is elég lenne lassú fogyáshoz, de én hízok.

2023. jan. 26. 23:56
 1/8 anonim ***** válasza:
62%

Nem. Te pontosan 2 hete tudod mennyit eszel, előtte valókról fogalmad sincs. Nincs olyan hogy hozzávetőlegesen ennyit ettél 7ÉV alatt mert most is ennyit eszel. Az írásnak önmagában is van egy kontroll szerepe, eleve kevesebbet ettél most, mert tudtad, hogy írod, ennyi.

Folytasd az 1500-1600at, nem kell ettől orvoshoz rohangalbi, majd ha ket hónap számolasos diéta után sem fogysz, esetleg.

2023. jan. 27. 00:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
2 hét alatt nincs eredmény. Én másfél hónap alatt fogytam 4 kilót. De a mérleg szerintem 65-67 között vagyok, éppen mi zajlik a szervezetemben. 🤷🏻‍♀️ Én is néztem, hogy miért lettem estére 1 kilóval nehezebb, de rá jöttem végül.
2023. jan. 27. 04:04
 3/8 anonim ***** válasza:
34%
Te írod, átlag 1600 kalóriát ettél ebben az időszakban és 1400 a BMR-ed, ez napi 200 kalória plusz.
2023. jan. 27. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

3, de a bmr a létezéssel elégetett kalória. Ha már felkel valaki az ágyból, már többet éget el.

Nem a bmr-nél, hanem a súlytartó kcalnal kell kevesebbet vevinni vagy többet lemozogni, hogy fogyjon valaki.

A kérddzőnek meg kb. 1700-et dob ki a kalkulátor.

Persze a korától is függ.

Én csináltatnék egy labort.

[link]

2023. jan. 27. 17:22
 5/8 anonim ***** válasza:
42%
A kérdezőnek fszfogalma sincs róla mennyit evett 7 évig, csak hasra mondott egy 1600at és most laborba menne, hogy ennyitől nem fogyott :D érted ,az elmúlt HÉT évben :D
2023. jan. 27. 17:49
 6/8 anonim ***** válasza:
46%
5, hol olvasol te 7 évet? 🤣
2023. jan. 27. 18:00
 7/8 anonim ***** válasza:
69%

Ja igen, tényleg :D egy év alatt 7 kiló, elnéztem.

Mindenesetre visszamenőleg besaccolni kalóriát nem túl okos.

2023. jan. 27. 18:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Folytasd 1500zal, egy hónap múlva meg nézd meg az eredményt.
2023. jan. 27. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!