Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha naponta 700-800 kalóriát...

Ha naponta 700-800 kalóriát eszek akkor fogyok ugye? Egy hónap alatt mennyit tudok így fogyni, ha tartom?

Figyelt kérdés
2023. jan. 20. 01:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10. Hajrá, csak bíztasd a hülyeséggel, együtt teszitek tönkre magatokat. Grat.
2023. jan. 24. 13:27
 12/14 anonim ***** válasza:
65%

Nem. Ami azt illeti, egy kicsit fogysz, majd feltehetően hízni fogsz egy darabig, utána pedig elképesztően beteg leszel...

Ez a drasztikus élelemmegvonás ugyanis arra készteti a testedet, hogy raktározzon, amit csak tud...csak hát ez arra se elég, hogy raktározzon. Hiánytünetek fognak jelentkezni, amit egy darabig eltűrsz, de egyszer csak beadja a test a kulcsot... Nem így kell fogyókúrázni. Szerencsére rengeteg jó tartalom van arról az interneten, hogy hogy kell jól csinálni. És rengeteg rossz is. Ne higyj sose olyan tanácsoknak, amik gyors és tartós fogyást ígérnek. Esetleg fogyást egy pirula által, vagy fogyást valami olyan nevű kajától, amiről még sose hallottál...

2023. jan. 24. 15:11
 13/14 anonim ***** válasza:
89%
7-800 kalória az nem étrend, nem tartható. Kúra szerűen csináltam ilyet (1 hét), és tök jól éreztem magam tőle. Azt vettem észre, hogy tényleg minden falatot próbálok így kiélvezni. De ezt nem lehet sokáig csinálni.
2023. jan. 24. 17:00
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy miért nincs admin az oldalon, aki szanálja az ilyen egészségre egyértelműen káros dolgokat? Felelősséget nem vállalnak itt semmiért, ennyi erővel akár bombaszerelési tanácsokat is lehetne adni egymásnak. Ez is pont annyi életet tesz tönkre, ha valaki azt hiszi, hogy működik.
2023. jan. 25. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!