Kass Amália instán mindig csak: bulgurt-marhával, tojast,zabkását,piritost avokadoval tojassal-sonkaval oszt meg. Minden aldott nap ugyan ezek a kaják. Kerdeztem tole,de nem valaszolt… Ti mit gondoltok erről? Hogyan lehet mindig ugyan azokat enni?
Semmi ujdonsag benne. Es elmeletileg edzo-etrendtervezo. 🤣
Hogy nem görcsöl be a sok zsírtól.?!
Én is minden áldott nap ugyanazokat eszem.
Én nem unom, nekem tartható. Honnan tudod, hogy Ő neki nem tartható?
Én is nagyon sokszor ugyanazt eszem.
A reggelim - vacsim pl kis változtatásokkal ugyanaz. Az köztes "snack" étkezések és az ebédem minden nap más.
1. A zsírfóbia eléggé a 80-as években ragadt dietetikusok becsípődése, nem, nem "görcsöl be" a sok zsírtól...
2. Ez a változatosság kérdése is érdekes. Én is aggódtam azon hogy nem eszem elég sokféle ételt a "diétás" étrendem megtervezésekor, nem fogok-e ráunni. Aztán rájöttem hogy ha arra, hogy a gimi 4 éve alatt ugyanabból a 3 péksütiből reggeliztem, vagy hogy a burger kingben mindig nuggets burger menüt kérek nem untam rá, akkor erre se fogok ha olyanokat csinálok amiket szeretek. Ráadásul ha az adott ételcsokorban minden bennevan ami kell, akkor még egészségügyileg is rendben van a dolog, nem lesz semmilyem hiánybetegség. Meg idővel úgyis változik az ember ízlése, úgysem fogod egy életen át ugyanazokat enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!