Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Egy edesebb almaban tobb a...

Egy edesebb almaban tobb a kaloria mint mondjuk egy savanykasabban? vagy a cukor tartalom ugyan annyi csak az egyikben tobb az almasav? lent kifejtem

Figyelt kérdés

az idared almat nagyon szeretem mert savanykas

de ma nem talaltam csak “piros alma” ez volt kiirva a kozertben , es sokkal edesebb es masabb is volt mint a szokasos idared. Oszinten kicsit meg is bantam mert egyaltalan nem izlett nagyon edesnek talaltam:( Akkor ebben tobb kaloria is van?

(ugy tudom 100g alma 52 kcal)

2020. dec. 26. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Igen, valószínű hogy cukrosabb. Vizsgáld meg: nyomd ki a levét, s amelyik jobban ragad, az cukrosabb. Persze van egzaktabb mód is...
2020. dec. 26. 19:09
 2/4 A kérdező kommentje:
es mennyivel lehet benne tobb a kaloria vajon?
2020. dec. 26. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Annyival nem, hogy ezen rugózz ;-)
2020. dec. 26. 19:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a savanykás almában (ami olyan fajta) is kb. ugyanannyi a cukor és a kalória, mint az édesben, csak több benne az almasav, amitől savanyúbbnak érzed. Kivéve, ha azért savanyú, mert még éretlen.
2020. dec. 26. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!