Mennyit szabad ennem?
1200-at javasol egy dietetikus egy 105 kilós embernek?!
Egy 50 kilós lány eszik ennyit kb szintenttartáshoz, ez a napi minimum szükséglet ami súlytól függetlenül kb. mindenkinek kötelező.
Szerintem nyugodtan menj fejjebb akár 1800-2000 környékére is, ezzel is fogynod kéne ekkora túlsúly mellett. Ha nincs változás pár héten belül, akkor pár száz kalóriát vonj le maximum és győzödj meg róla, hogy a lehető legpontosabban számolod.
1-es, biztos? 175 cm magasságommal. 72 kg-os súlyommal viszek be naponta 1500-1600 kalóriát, ha túl lépem akkor feljönnek a plusz kg-k.
Neki pláne nem ennyi kalória bevitelre van szüksége.
Kérdező, ajánlom, hogy használd a kalóriabázis.hu oldalt, én azzal fogyóztam, mikor nem voltam elégedett a súlyommal.
1500 kalóriával egy egészséges testsúlyú ember nem kéne, hogy hízzon.
Én vagyok 170 centihez 65kg és minden egyes kilóért megszenvedek, hogy jöjjön végre rám súly. Sokszor a napi 2500at is átlépem, olykor a 3000-ret surolom. Sportolok mellette heti 4 alkalommal, de ez ennyit nem kéne, hogy befolyásoljon.
Én 162 cm vagyok, 57 kg, ugyanennyi a keretem kb heti fél kg fogyáshoz.
Mellesleg 64 kg-rol indultam. Egeszsegesen étkezve, számolás nélkül játszva lement az a 7 kg 3-4 hónap alatt...
Ennyi kalórián én éhen halnék, pedig "csak" 54 kiló vagyok.
1600-1800-at eszek, és így sem hízok egy dekát sem.
1200 az egy kómában létező embernek pont jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!