Napi mennyi kalória bevitellel lehet fogyni?
Hátha ez elrémít.
Ha te ettől is soványabbra fogyadztod magad, akkor a dzervezeted az izmodat fogja bontani(kell neki a fehérje).
A szíved is izom. Konkrétan le fog fogyni az is. Ez tudod mit jelent? Nem lesz képes ellátni a feladatát. Már most is le lehet gyengülve.
Szívelégtelenséged lesz. Vagy már van is. Ez visszafordíthatatlan lesz...
Meg fogsz halni, ha folytatod ezt a hülyeséget.
Utolsó, már egyszer leírtam a súlyom, és kétszer leírtam a súlyom...de mégegyszer: 173 cm 49 kg.
16L, nem mozgok olyan sokat, nem tudom a suliba a tesi oran a mindennapi bemelegítés+futas mennyire szamit mozgasnak. Meg meg a hetkoznapi szaladgalasok egyik helyrol a masikra
Emberek, nem baj, aki hülye, haljon meg, így is túlnépesedés van.
Ha a kérdező olyan buta, hogy nem jut el az agyáig, hogy neki minimum 60 kg-nak kéne lenni, nem 49-nek és tovább fogyni, akkor kérdező, nyugodtan fogyj tovább, éheztesd magad, majd a karácsonyt a kórházban fogod tölteni vagy félholtan, vagy infúzióra kötve. Talán meguntad az életedet? Szüleid ennyire utálnak téged, hogy te öngyilkos akarsz lenni?
Egyébként pedig a gebeség már rég nem menő, kérdező.
Lehet, hogy nem jól értelmezitek a kérdést és pont a fogyást szeretné elkerülni. Mozogni kell, mert mozgás nélkül valóban meghalsz néhány éven belül. Ha csak feküdnél, max 2 évet adnék. Konkrétan keményen edzeni sem szükséges, ha a konyhában tevékenykedsz, az is valami. Persze ha naponta egy órát sportolsz, ha csak lazán is, az az igazi. Ezután lehet beszélni kalóriákról. Azt mondjuk nem tudom, miből számoltok mínusz 500 kalóriát, ha azt sem tudjátok, mennyi az igény. Én azt mondom, hogy állj rá a mérlegre és látni fogod, ha fogysz. Jobban ezt szerintem nem kell bonyolítani.
De ha lehet saccolni, akkor Gandhi gyümölcsleveken élt sokáig. Vagyis ha keveset mozogsz, akkor nagyon kevés kalória is elég. A krokodil hónapokig elvan evés nélkül, bár ő hidegvérű.
Én mérem az aktivitásom és egy edzés nagyjából 800 kalória. A meló csak saccra nagyjából ugyanennyi, ami összesen 1600 kalória. Egy sólet konzerv mondjuk 2000 kalória kenyérrel, ezzel én tudok fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!