Ebben az óriáspalacsintában ananász nélkül hány kcal lehet?
2022. nov. 5. 18:25
1/2 anonim válasza:
Továbbra sem tudunk nulla releváns információ alapján megbecsülni egy adott étel kalóriatartalmát, viszont akinek ennyire egetrengetően fontos egyetlen étkezés kalóriaértéke, az továbbra se rendeljen kaját, hanem főzzön otthon magának lemért alapanyagokból. Egyébként az adott étteremnek kötelessége tudni a konkrét fogás kalóriaszámát, ergo ha ezt a kérdést nekik teszed fel, akkor jogilag tudniuk kell rá a választ.
2/2 anonim válasza:
Hát engem nem érdekelne hogy hány kalória van benne, én megenném gondolkodás nélkül, bár én heti 5-ször járok edzeni. Amúgy meg az elsőnek igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!