Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Elrontottam ezt a hetet ?

Elrontottam ezt a hetet ?

Figyelt kérdés
Számolom a kalóriákat, viszont tudom a heti kalória számít nem a napi és tegnap este pizzaztunk a családdal, egyébként reggel meg ebédre is normálisan ettem az az egészségesen, csak este ettem 3szeletet a 32es pizzából. Elrontottam ezt a hetet?
2022. okt. 30. 08:10
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Komolyan, aki ennyire k.rvára mereven és görcsösen ragaszkodik a kalóriaszámoláshoz, meg fél, hogy jaj megettem 3 szelet pizzát, most mi lesz úristen, az minek eszik akkor pizzát, ha tudja a következményeket?

Eső után köpönyeg...

Legyél már kicsit lazább akkor!

2022. okt. 30. 08:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi semm lesz. Feljön rád némi víz a szokásosnál több só meg CH miatt, aztán két nap múlva lemegy.
2022. okt. 30. 09:47
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
3 szelet pizza kalóriatartalma tökéletesen megfelel egy átlagos vacsorára szükséges energia bevitelnek, ha egy kis termetű, vékony nő az illető. Ha te ettől úgy érzed, elrontottad az egész hetet, az komoly evészavarra utal.
2022. okt. 30. 09:56
 4/9 anonim ***** válasza:
16%
Azért vacsorára 700-800 kcal szerintem böven sok, ha a napi keret - ami egy nem túl termetes nö esetében átlagos - 1500-1600 kcal között van!
2022. okt. 30. 10:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
De a kérdésre: ezzel nem rontottál el semmit, egyszerüen tartottál egy lazább napot. Folytasd a megszokott étrendedet, nem történt semmi sem.
2022. okt. 30. 10:49
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Ha ez megnyugtat, egy főétkezésre (ebéd vagy vacsora) simán megeszem egy 32 cm pizza felét, igaz a széle nélkül.

Nő vagyok, 163cm/47kg, vigyázok az alakomra.

2022. okt. 30. 14:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, belefér ha egyszer-egyszer eszel ilyeneket is és 3 szelet nem is sok, szóval nyugi, semmit nem rontottál el. Nyilván ne pizzát egyél minden este, de időnként mértékkel teljesen oké és nem teszi tönkre a teljes diétát.
2022. okt. 30. 16:59
 8/9 anonim ***** válasza:
68%
Imádom, amikor a neked nem tetsző válaszokat törölteted...
2022. okt. 30. 17:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Persze folytatom tovább, ez nem is volt kérdés. És 8-as én nem töröltem semmit, mindenki válaszát szívesen fogadom, ha negatív, ha pozitív mivel én tettem fel egy kérdést.
2022. okt. 30. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!